Evenemangsgatan 24

Arenastaden / Solna kommun
10 100 000 kr
  • 4 rum
  • 122 kvm

Magisk våning med 63kvm terrass, 11kvm balkong och 3,5m i takhöjd!!!

Vart ska man börja? En lägenhet vars superlativ inte räcker till. För att göra det enkelt- man kan inte bo bättre. Här har ni hela Solna under era fötter. Er närmsta granne blir himlen. Ingen granne ovanför, ingen granne nedanför och ingen granne på samma plan.
Terrassen ligger i bästa solläge med gott om plats för möbler och lite till. Balkongen vetter mot väster och Råstasjön. Här kan mysiga solnedgångar och himmelens olika skepnader skådas.
Centrum för denna lägenhet är vardagsrummet. Ett rum man sällan vill lämna. Generös takhöjd, fönsterpartier nästan från golv till tak och en öppen planlösning. Ljuset från tre väderstreck skapar en fantastisk atmosfär i detta rum som delas med kök och matplats. Köket håller hög standard med flera påkostade tillval gjorda. Väl tilltagna sovrum och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Även här kommer takhöjden till nytta.

Lägenheten disponeras idag som en fyrarummare med två badrum, men det har skapats extrautrymmen såsom gästrum och kontor. Ni kan med enkla medel disponera lägenheten som en 5:a. Låt fantasin flöda.

I Arenastaden får du det bästa av två världar; du bor mitt i händelsernas centrum samtidigt som du har nära till naturen och fin strandpromenad. Här finns Mall of Scandinavia som med sina 250 butiker är Skandinaviens största shoppingcenter. I gallerian finns också Sveriges modernaste biograf. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För dig som söker större utmaning så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

122 kvm

Avgift:

7 727 kr

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter