Evenemangsgatan 18, 2tr

Evenemangsgatan 18, 2tr

Arenastaden / Solna kommun
3 895 000 kr
  • 3 rum
  • 74 kvm
Anmäl intresse

Toppen 3:a med en unik terrass och balkong i soligt läge!

Välkomna till en unik 3:a om 74 kvm i Arenastaden med en fantastisk stor terrass med en inglasad del och en stor balkong i sydväst. Terrassen ligger på husets gavel i soligt sydostläge inbäddad och omgärdad av gröna växter och har en stor yta med flera disponeringsmöjligheter.

Föreningen har sänkt månadsavgifterna med 15% per den 1 januari 2018 och 1 december 2017 infördes avgiftsfrimånad.

Lägenheten präglas av stora fönsterpartier, öppen och social planlösning mellan köket och vardagsrummet och inredning som är i mycket fint skick.
Från entrén kliver ni in i en inbjudande hall med ekparkett som är återkommande för hela lägenheten. I hallen finns bra förvaringsmöjligheter i flera garderober och längs passagen in mot vardagsrummet ryms en byrå. De båda sovrummen nås från hallen och ligger i fil med fönster i östligt läge. Båda rummen rymmer breda sängar och det ena är inrett med vita garderober. Från hallen fortsätter du in mot köket som ligger öppet mot vardagsrummet vilket skapar en social yta mellan avdelningarna och lämnar gott om plats för stora middagar och mingel med vännerna. Från köket och vardagsrummet nås både terrassen och balkongen.

Köket är modernt, integrerat och med sobra färger som smälter in med resten av lägenheten. Gott om förvaring innanför vita skåpsluckor, breda arbetsytor längs mörk bänkskiva, vitt kakel och vitvaruinredning med halvintegrerade lösningar.

Badrummet är mycket fräscht och utrustat med en egen tvätthörna. Inrett med ljusa och stilrena kulörer, badrumsinredning som inte lämnar något övrigt att önska. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme.

På plan 2 finns även en gård med privat lekplats samt växter och dylikt.
Bostadsrättsföreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras för 300-200 kr/natt.

I Arenastaden får du det bästa av två världar; du bor mitt i händelsernas centrum samtidigt som du har nära till naturen och fin strandpromenad. Här finns Mall of Scandinavia som invigdes i november 2015. Med 250 butiker är det Skandinaviens största shoppingcenter. I gallerian finns också Sveriges modernaste biograf. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För dig som söker större utmaning så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Daniella Töre!
Välkommen på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

74 kvm

Avgift:

3 678 kr

Pris:

(52 635 kr/kvm) 3 895 000 kr

Aktuellt bud:

4 150 000 kr (56 081 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Evenemangsgatan 18, 2tr, Arenastaden.

HitCounter