Slåttervallsgatan 13, 3tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
5 600 000 kr
  • 3 rum
  • 74 kvm

Ljus och perfekt planerad 3:a äntligen till salu!

Varmt välkomna till denna ljusa och härliga 3:a i mitten av Norra Djurgårdsstadens hjärta, nära Storängstorget och dess utbud och nära grönskan i Lill-Jansskogen.

Direkt genom ytterdörren möts ni av en ljus och varmt välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter genom bland annat en stor klädkammare samt garderober. Vidare möts ni av vardagsrummet som innehar goda sällskapsytor och en fin öppen planlösning mot det moderna och fullt utrustade köket från Ballingslöv med smakfulla tillval. Från fönstret har ni en härlig utsikt över Lill-Jansskogens fina sommarfärger. Lägenhetens två sovrum vetter mot den lugna och trevliga innergården och ger god plats åt säng, nattduksbord, byrå samt annat önskat möblemang. Vidare möts ni av lägenhetens soliga balkong i sydläge. Här får ni enkelt plats med önskade utemöblemang samtidigt som ni kan ta en svalkande dryck i solen.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel belägen vid Gärdet och Hjorthagen med en oslagbar kombination av natur- och stadsliv. Området är beläget i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Närhet till Lill-Jansskogen, Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. Förskolor, caféer, restauranger, Coop och Hemköp, bank, apotek samt Puls&Träning finns i området. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan. Läs mer om området på http://www.ekbladet.se

Goda kommunikationer finns i området med cykelvägar, buss och tunnelbana. Endast 10 minuter tar det att cykla in till city. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Buss 73 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska Institutet. Ny busslinje (linje 6) börjar rulla mellan Ropsten och Karolinska senast i december i år. Bussarna kommer att gå var femte till tionde minut under högtrafik och med lite glesare trafik under kvällar och helger.

Varmt välkomna på visning!

Storlek:

3 rum

Boarea:

74 kvm

Avgift:

4 387 kr

Slutbud:

5 600 000 kr (75 676 kr/kvm)

Kontakt

Mäklarassistent

Bilder

Planritning

HitCounter