Nytorpsvägen 46, 1tr

Näsby Park / Täby kommun
2 850 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm

Ljus och nyproducerad gaveltvåa med mycket stor balkong i sydvästläge!

Varmt välkomna till visningen av denna fantastiska gaveltvå med balkong i sydvästligt läge. Lägenheten är belägen i en helt nyproducerad fastighet från Borätt/JM och allt är därför i absolut toppskick. Här har ni chansen att bli de första som bor i denna lägenhet. Möjlighet till omgående tillträde finns.

Gavelläget i fastigheten och den öppna planlösningen skapar ett härligt ljus från de många fönstren som vetter mot två olika väderstreck. Den rymliga balkongen ligger i ett ostört sydvästligt läge. Helt perfekt för soliga sommardagar och kvällar. Köket är modernt och med vitvaror av högsta kvalitet samt har rikligt med skåpsförvaring i de många köksskåpen. Sovrummet rymmer utan problem en dubbelsäng och har gott om förvaringslösningar i en praktisk skjutdörrsgarderob. Det stora badrummet har allt som kan önskas och bl.a. en egen kombimaskin för tvättning och torkning.

Området erbjuder det mesta, alldeles i närheten har du centralparkens vidsträckta områden med olika aktiviteter, som tennisplan, lekplatser och utomhusgym. Ett stenkast ifrån Fantasibacken finns ett tempererat utomhusbad, Norskogsbadet som är öppet sommartid. Du har även nybyggda Åva skatepark som är 800 kvm stor där skateåkare och inlinesåkare i alla åldrar möts. På vintern så kan du snöra på dig skridskorna och åka till en av Täbys två ishallar. När du vill shoppa har du i närbelägna Täby centrum ett modernt shoppingcentrum med ett rikt utbud på 260 butiker. Du har även Näsbypark centrum som erbjuder närservice med bland annat apotek, kemtvätt och Ica Stop.

Denna lägenhet har alla de positiva egenskaper som ofta efterfrågas.

Vi ses på visningen och lämna gärna en intresseanmälan i annonsen!

Daniel Broné - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

3 278 kr

Slutbud:

2 850 000 kr (51 818 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter