Kometvägen 11, 11 tr

Grindtorp / Täby kommun
4 730 000 kr
  • 4 rum
  • 109 kvm

Modern och genomgående 4:a - högst upp i huset - dubbelbalkong - uthyrningsdel

Välkomna till denna stilrena och renoverade 4:a med ett fantastiskt läge i populära Grindtorp med närhet till Täby C och bra kommunikationer! Otroligt väldisponerad lägenhet med en generös dubbelbalkong med fantastiskt utsikt tack vare sitt höga läge. Här blickar man ut mot himlen och vyn sträcker sig över Stockholm!

Modern och nyrenoverad bostad med många stora fönster som släpper in massor av ljus. Planlösningen är välplanerad med ett stort vardasgrum och kök i öppen planlösning, badrum, walk-in-closet och två sovrum. I anslutning till hallen finns även en avskild uthyrningsdel med separat ingång direkt från trapphuset. Stort rum som erbjuder plats både för vardagsrumsdel samt sovdel, kökspentry samt duschrum med wc samt dusch. Nya elinstallationer i bostaden.

Här är en bostad för dig som bara vill flytta in och har högt ställda krav på standard! Föreningen är eftertraktad för läget, stabiliteten, låga belåningen och månadsavgiften där mycket ingår såsom värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

Läget är fantastiskt i populära Grindtorp med närhet till Täby C och goda kommunikationer. Fönster och balkongdörrarna har bytts ut det senaste åren mot nya energieffektiva glas.

Nuvarande ägare disponerar även två förråd i källaren samt ett vindsförråd.

Populär och stabil förening där man som medlem i föreningen har tillgång till gym, bastu, pingisrum, dart och inomhusbana för boule.

På promenadavstånd finns en matbutik, pizzeria, bensinstation (öppen dygnet runt) samt skolor och dagis. På ca 10 minuters gångavstånd når man Täby centrum , en av de bästa galleriorna i Stockholm. Ett mycket populärt shoppingmål med hela 260 butiker i form av bland annat matbutiker, apotek, klädbutiker, service och banker samt läkarmottagning. Här finns även ett 20-tal restauranger och caféer samt biograf.

Goda kommunikationer via buss från Grindtorp till Danderyds sjukhus på ca 10 minuter, därifrån når ni tunnelbanans röda linje och är i Stockholm på ca 13 minuter. Från Grindtorp är det även gångavstånd till Täby centrum där ni med Roslagsbanan når Stockholm Östra på ca 15 minuter. Även flertalet busslinjer med bussar till olika delar i Täby.

Välkomna på visning!

Michaela Holmström - Mäklare Täby

Storlek:

4 rum

Boarea:

109 kvm

Avgift:

5 332 kr

Slutbud:

4 730 000 kr (43 394 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter