Hamngatan 27B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
6 300 000 kr
  • 4 rum
  • 93 kvm

Ett kvalitetsboende om 93 kvm med magisk utsikt över Bällstaån!

Med Sundbybergs i särklass bästa läge intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna fyrarummare utöver det vanliga. Detta är en bostad för Er som söker det där lilla extra, här erbjuds påkostade materialval samt en enastående utsikt över Bällstaån, från bostadens samtliga rum. Jag skulle vilja påstå att bostadens läge är överlägset det bästa man kan få här på Hamngatan!
De sociala ytorna med vardagsrum och kök ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Här får ni plats med den stora möbelgruppen samt middagsbord för 10 personer. Från vardagsrummet når ni bostadens fantastiska balkong i bösta syd/västläge som är inglasad samt försedd med infravärme och trätrall, vilket förlänger årstiden. Här har ni gott om plats för en loungegrupp för att sitta och avnjuta den otroligt vackra utsikten som erbjuds. Utöver detta erbjuder denna bostad ett lyxigt badrum med behaglig golvvärme, inkaklat badkar med duschdörr, vädringsfönster, tvättmaskin och torktumlare samt en stilig gäst WC. Sovrummen är väl tilltagna med gott om plats för dubbelsäng och övrig trivsel möbel och bjuder på en fantastisk utsikt över ån. Hela bostaden upplevs mycket luftig och ljus, mycket tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck som låter ljuset flöda in. Bostadens påkostade materialval som exempelvis granitskivor i köket med nedfälld diskho i komposit, ljus betsade parkettgolv, extra breda fönsterkarmar av marmor har valts med omsorg och ger en mycket lyxig känsla som bara måste upplevas på plats.

Ett hem att trivas i, för Er med högt satta krav - bara att flytta in!

Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Den grönskande gården, båtbryggorna och de stilrent vita fasaderna inger en idyllisk och inbjudande känsla. Husen är moderna i stilrent snitt med samtliga bekvämligheter och praktiska lösningar man kan önska sig.

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbanan och bussar. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks, ett av Sveriges modernaste köpcentrum, eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med restauranger som Phil´s Burger, Public och Garden Café. Här finns dessutom ett rikt utbud av affärer och butiker som Lindex, HM, Hemtex m.fl.

Varmt välkomna på visning av denna drömbostad!

Storlek:

4 rum

Boarea:

93 kvm

Avgift:

4 396 kr

Slutbud:

6 300 000 kr (67 742 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter