Ruddammsbacken 28, vån 3

Östermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 71 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk 3:a med industriell känsla i en unik fastighet!

Välkommen till visningen av salong 1006! Här finner ni ett nybyggt och modernt boende i absolut toppskick med ett imponerande burspråk bestående av nästan enbart fönster. Ljuset i denna lägenhet är högst svårslaget. Lyxigt och modernt kök från Kvänum samt ett stort badrum med egen tvättpelare. Två sovrum i bra storlek och generösa förvaringslösningar gör detta till ett mycket funktionellt boende både singeln, paret eller familjen. Vitmålade väggar samt vitpigmenterat trägolv i alla rum.

Fastigheten upprättades år 1939 men har nu byggts om till bostadsrätter i absolut toppskick av välrenommerade Oscar Properties och stod färdigställda i juli 2014. Föreningen Brf Biografen erbjuder sina medlemmar mängder av service utöver det vanliga, bl.a. så finns det en mindre biograf i huset samt ett gym!

Det är promenadavstånd (eller cykelavstånd om så önskas!) till både Odenplan och Stureplan där det erbjuds allt i mat- och shoppingväg och även Stockholms pulserande nattliv. Runt hörnet från Ruddammsbacken ligger både Stockholms Universitet och Kungliga Tekniska Högskolan och även Handelshögskolan är nära för den som studerar. Det finns goda kommunikationer med buss 61 (fler går nere vid Roslagstull), t-bana från Tekniska Högskolan och Roslagsbanan från Östra Station. Det är även nära till spring- och promenadvänliga grönområden som Brunnsviken och Lill-Jansskogen.

Detta är sannerligen ett helt oslagbart boende även för den kräsne!

Daniel Broné - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

3 rum

Boarea:

71 kvm

Avgift:

3 900 kr

Visning:

Söndag 12/3Måndag 13/3

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ruddammsbacken 28, vån 3, Östermalm.

HitCounter