Ruddammsbacken 28, vån 3

Östermalm / Stockholm kommun
6 300 000 kr
  • 3 rum
  • 71 kvm

Helt unik 3:a med industriell känsla i förening med egen biograf!

Välkommen till visningen av salong 1006! Här finner ni ett nybyggt och modernt boende i absolut toppskick med ett imponerande burspråk bestående av nästan enbart fönster. Ljuset i denna lägenhet är högst svårslaget. Här finner ni ett lyxigt och modernt kök från Kvänum samt ett stort badrum med egen tvättpelare. Det finns även två sovrum i bra storlek och generösa förvaringslösningar. vilket gör detta till ett mycket funktionellt boende för antingen singeln, paret eller familjen. Vitmålade väggar, imponerande takhöjd samt vitpigmenterat trägolv i alla rum.

Fastigheten upprättades år 1939 men har nu byggts om till bostadsrätter i absolut toppskick av välrenommerade Oscar Properties och stod färdigställda i juli 2014. Föreningen Brf Biografen erbjuder sina medlemmar mängder av service utöver det vanliga, bl.a. så finns det en mindre biograf i huset, lånecyklar, hund-spa samt ett gym!

Det är promenadavstånd (eller cykelavstånd om så önskas!) till både Odenplan och Stureplan där det erbjuds allt i mat- och shoppingväg och även Stockholms pulserande nattliv. Runt hörnet från Ruddammsbacken ligger både Stockholms Universitet och Kungliga Tekniska Högskolan och även Handelshögskolan är nära för den som studerar. Det finns goda kommunikationer med buss 61 (fler går nere vid Roslagstull), t-bana från Tekniska Högskolan och Roslagsbanan från Östra Station. Det är även nära till spring- och promenadvänliga grönområden som Brunnsviken och Lill-Jansskogen.

Detta är sannerligen ett helt oslagbart boende även för den kräsne!

Daniel Broné - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

3 rum

Boarea:

71 kvm

Avgift:

3 900 kr

Slutbud:

6 300 000 kr (88 732 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter