Oxenstiernas allé 17

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 030 000 kr
  • 3 rum
  • 79 kvm

Välplanerad och toppmodern trea med balkong i soligt och fritt läge!

ACCEPTERAT PRIS! Låg avgift! Väldisponerad trea med två rymliga sovrum, ett arbetsvänligt kök, stilrent badrum samt balkong i fritt läge med gott om sol!
Lägenheten har fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Här bor ni på tredje våningen med hiss hela vägen ner till garaget och källarförråden. Lägenheten har vita väggar och genomgående golv i ekparkett!

På central adress i växande Ursvik hittar ni ert nästa hem, nära såväl puls som grönska i form av både löp och fina skidspår. Gym, närbutik samt restaurang och frisör finns i området samt ett flertal förskolor och skolor. Här bor ni i den nya delen av det ständigt expansiva området Ursvik. Denna del av Ursvik karaktäriseras utav en välplanerad trädgårdsstad med ett varierat utbud av bebyggelse, skolor och butiker. Här bor man med ena foten i skogen, med närliggande grönområden och naturreservat samt parklekar, och med andra foten på väg till storstaden.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

I närheten av bostaden finns restaurangen Mateos, Lilla Sara Pizzeria, Mama bear kafé, Ursviks kök och bar samt mini-livs och i samma hus även ett gym, Puls & Träning. Flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt Välkommen på Visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

79 kvm

Avgift:

3 531 kr

Slutbud:

3 030 000 kr (38 354 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter