Östervägen 10, 2 tr

Råsunda / Solna kommun
2 750 000 kr
  • 1,5 rum
  • 38 kvm

Yteffektiv lgh på eftertraktad adress

Välkommen till denna yteffektiva lgh belägen på eftertraktad adress med närhet till kommunikationer, grönområden och Mall of Scandinavia. Solid brf i stambytt fastighet. Till boendet hör en balkong i insynsskyddat och soligt läge.

Genomgående fint skick med genomtänkta materialval. Stilrent och fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Bara att flytta in. Den optimala planlösningen möjliggör att lägenheten kan nyttjas som en "mini-tvåa" med plats för säng bakom praktiska skjutdörrar.

Stadsdelen är i ständig rörelse och kan erbjuda det mesta, allt ifrån Råsundavägens små personliga butiker till det stora utbudet som inomhusgallerian Solna Centrum erbjuder. Ljusa vårdagar fylls uteserveringarna och under mörkare månader är det många som äter en god bit mat på intilliggande restauranger för att sedan besöka Sf- biografen i Gamla Filmstaden. För den som vill söka sig till grönskan ligger fint naturområde med sjöarna Lötsjön och Råstasjön på några minuters gångavstånd.

Kommunikationerna är utmärkta med T-bana, bussar, tvärbana och pendeltåg ca 500 meter från porten. Nya arenan Friends Arena bjuder in till spännande evenemang och år 2015 öppnade nordens största köpcentra Mall of Scandinavia.

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1,5 rum

Boarea:

38 kvm

Avgift:

2 327 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (72 368 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter