Solnavägen 98, 1tr

Solna Centrum / Solna kommun
5 795 000 kr
  • 4 rum
  • 93 kvm

Nyproducerad 4:a m balkong!

Varmt välkommen till denna ljuvliga och nyproducerade gavelfyra med generösa ytor, stor balkong och centralt läge nära allt!

Lägenheten bjuder på härliga fönsterpartier i gavelläge som i kombination med den generösa ytdisponeringen skapar ett boende att trivas i. Disponeringen utgörs av sociala sällskapsytor, walk-in-closet, badrum med tvättdel, gäst wc samt stor balkong. Bostaden är stilfullt inredd med genomgående ekparkett- och klinkergolv, kaklat badrum med golvvärme, vitmålade väggar och ljust inrett kök med full maskinpark.

OBS! Bostaden säljs på ritning men vid intresse så kommer det att hållas informationsmöte om just denna bostad på Notars kontor i Solna, på de utsatta tiderna.
Anmälan krävs minst 24h innan!


På promenadavstånd nås Solna C med god service och shopping, ett annat alternativ är Mall of Scandinavia som kan stoltsera med en uppsjö av bra restauranger, utmärkt shopping och Filmupplevelser på IMAX i gallerian. Här ligger också större livsmedelsaffärer, service och SATS öppnade sin senaste anläggning här. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Vill ni koppla av i det gröna eller rasta hunden ligger Skytteholmsparken nära eller Råstasjön och Lötsjön med fina motionsslingor på ca 5 km, på vägen kan man stanna till för en kaffe i Gröna stugan. En kort bil- eller bussfärd bort ligger Hagaparken, Kronprinsessans hemmaplan. Här kan ni besök Fjärilshuset, avnjuta en picknick, eller ta ett svalkande dopp i Brunnsviken. Invid vattnet ligger Haga tennis med fina utomhusbanor med vy ner mot vattnet.

Uppe i Råsunda invid Stråket finns flera trevliga caféer, bageri och restauranger i olika prisklasser däribland Supreme Burger och Texas Longhorn vars uteserveringar såhär års är fullsatt. Längre upp på Råsundavägen i Filmstaden kan finsmakaren avnjuta en god bit mat på Regissörsvillan som fått en stjärna i White guide. Efter maten ligger Råsundas egna SF- biograf precis runt knuten, väldigt pittoreskt för spontana biobesök.

Kommunikationerna kan knappast bli bättre, här bor ni i Solnas knutpunkt! Närmsta T-bana är blåa linjen - Solna Centrum, tvärbanan stannar ett stenkast bort och trafikerar sträckan mellan Solna station och Alvik. Vid Solna station kan ni också hoppa på pendeltåget. Flertalet bussar passerar precis i närheten med anslutning till bl.a. Odenplan, Sundbyberg station, Brommaplan, Ekerö, Mörby och Älvsjö.

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

93 kvm

Avgift:

4 917 kr

Slutbud:

5 795 000 kr (62 312 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter