Krokanvägen 41

Sköndal / Stockholm kommun
3 950 000 kr
  • 7 rum
  • 84 + 84 kvm
Anmäl intresse

Renoveringsobjekt på hörntomt i vackra Sköndal

Här kommer årets renoveringsdröm och renoveringschans !

Mer info, bilder och besiktning kommer i slutet av januari. Det kommer dessvärre inte äga rum några förhandsvisningar innan dess.

Sköndal ligger i Stockholms kommun ca 1 mil söder om Stockholm city. På 50-talet byggdes ett större småstugeområde här och idag har området vuxit till ca 7000 invånare. Här bor man nära storstaden men ändå lugnt och nära naturen. De flesta har kort promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, fiske samt plogade banor för långfärdsskridskor vintertid. I området finns en ny golfbana (http://www.skondalgolf.se) och vackra naturområden i Orhem och kring Flaten vilket är en stor tillgång för de boende.

I Sköndals centrum finns restaurang, bibliotek, bank, matbutik mm. Kommunikationerna är bra med bussar mellan Farsta Strand och Skarpnäck via pendeltågsstationen i Farsta samt Farsta Centrum (181), Sköndal till bla tunnelbanestationen i Hökarängen (182) och ytterligare en buss (188) som går till och från Gullmarsplan. Från Tyresövägen går det rusningsbussar till T-centralen samt täta förbindelser med Gullmarsplan.

Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan och i Norra Sköndal finns även Thoren Framtid för årskurs F-9. I området finns dessutom flera kommunala och öppna förskolor.

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

7 rum

Boarea:

84 kvm

Biarea:

84 kvm

Visning:

Söndag 12/2Måndag 13/2

Tomtarea:

521 kvm

Pris:

(47 024 kr/kvm) 3 950 000 kr

(Inkl. Biarea 23 512 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Krokanvägen 41, Sköndal.

HitCounter