Liljeholmsgränd 2, vån 3

Liljeholmen / Stockholm kommun
5 080 000 kr
  • 3 rum
  • 72 kvm

Välplanerad 3:a om 72 kvm i eftertraktade Rosteriet med pool som föreningens medlemmar kan nyttja under sommarhalvåret och lediga garageplatser som enkelt nås genom hiss. Läget är perfekt med en otrolig närhet till Liljeholmstorget med galleria och stort serviceutbud!

Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med generösa fönsterpartier vilka genererar ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Här finner ni två rymliga sovrum med gott om förvaring. Båda sovrummen har utgång till den stora balkongen som sträcker sig längs hela lägenheten i optimalt sydvästläge. Helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter, vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna köket med goda arbetsytor och med bland annat diskmaskin och köksö.

Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till citypulsen och med naturen runt hörnet. Bara ett stenkast från lägenheten finns kommunikationsmöjligheter från Liljeholmstorget med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna och flertalet kompletterande bussar. Med tunnelbana tar man sig på ca 10 min till city. Har man bil är man snabbt ute på E4:an. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget till Arlanda flygplats. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje. Längtar man till skärgården kan man ta en direktbuss från Liljeholmen till Trosa. Med en snabb promenad på ca 15 minuter når man även innerstan och Hornstull. I övrigt har man sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken precis utanför porten. Här finner man även vackra promenadstråk där man kan bada, fiska samt åka skridskor. På andra sidan Liljeholmen finns Marievik med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. Promenadavstånd från lägenheten finner man Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé samt Mälaren! Givetvis har man även nära till Telefonplans och Aspuddens många restauranger och caféer.

Föreningen har bland annat egen pool som kan nyttjas av medlemmarna, garage,, grovtvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd.

Varmt välkommen på visning!

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

72 kvm

Avgift:

4 230 kr

Slutbud:

5 080 000 kr (70 556 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter