Formbrödsvägen 17

Stockholm kommun
6 275 000 kr
  • 6 rum
  • 91 + 95 kvm

Lugnt, ostört på barnvänlig återvändsgata, en av områdets största hus

Nu ges chans att förvärva en av Sköndals största villor med garage och fin, plan hörntomt. Bostaden är väl omhändertagen och erbjuder upp till sex sovrum. Här bor ni på en lugn och barnvänlig återvändsgata med park intill samt gångavstånd till Sköndals centrum. Varmt välkomna till Formbrödsvägen 17!

Denna villa är en av Sköndals största om 91+95 kvm (samt vind som inte får räknas med i boarea) och som om detta inte vore nog, får ni dessutom nöjet av en fin plan hörntomt. På tomten står en friggebod med el indragen samt värme, som förslagsvis kan nyttjas av familjens tonåring – eller varför inte som skrivarstuga till den aspirerande författaren?
Garage med värme, ligger i bekväm anslutning till entrén, som nås via en takbelagd uteplats i väst. Väl i hallen står en stor klädkammare redo att förvara ytterkläderna.

Köket är utformat med rejäla arbetsytor i vinkel och fönster i motsatta väderstreck förstärker den redan rymliga känslan. Matplatsen rymmer ett bord för den större familjen. På entréplanet finns även ett mycket stort vardagsrum, där familj och vänner får gott om plats att umgås. Golvet är lagt i klassiskt mönster av holländskt förband.
Installerad centraldammsugare gör livet bekvämare, denna är installerad på alla plan.

Villan erbjuder upp till sex sovrum, varav ett ligger på entréplanet. De två sovrummen på övervåningen har takfönster, som låter er kika upp på stjärnhimlen innan läggdags. Det ena sovrummet kan förslagsvis inredas som arbetsrum. Detta sovrum kanske dock främst charmar familjens minsting. Från rummet leder nämligen en krypgång vidare in till ett lekrum – perfekt för såväl mysiga lässtunder som för den lilla detektivklubbens hemliga möten.

På källarvåningen väntar två sovrum, varav ett även kan nås exteriört. På samma våning erbjuds sociala ytor i form av en gillestuga med traditionell tegelvägg och elegant öppen spis.

Det finns två badrum (varav badrummet nere med tvättstuga har installerad golvvärme), vilka båda får naturliga ljusinsläpp via fönster. Det på entréplanet är utrustat med wc, handfat och dusch. Källarvåningens badrum har bastu, badkar, dusch samt wc och stor kommod. Tvättbestyren blir en enkel match i tvättstugan med hjälp av tvättmaskin, torktumlare samt exemplariska arbetsytor och förvaringsmöjligheter.

Fastigheten har även installerad öppen fiber.

Inom 800 meter från ytterdörren väntar Sköndals centrum och ni har endast 350 meter till Sköndalsskolan – så att barnen enkelt kan promenera själva till plugget.

Här bor ni i utmärkt läge i grönskande och lummiga Sköndal med riktig småstadskänsla. Utanför porten erbjuds utmärkta kommunikationer med bussar som trafikerar Gullmarsplan, Farsta centrum, Skarpnäck samt Hökarängen. På gångavstånd finner ni Sköndals centrum med livsmedelsbutik, bank, apotek, bibliotek, frisör, läkarmottagning m.m.

Sköndal gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol- och badfantasten ligger både Drevviken och Flatenbadet inom bekvämt avstånd. Vid Drevviken finns det även en utomhuspool, handikappsbad och ett utomhusgym.

Reseinformation
Buss 182 tar dig till Hökarängen på cirka 5 minuter.
Buss 181 går till Skarpnäck på cirka 10 minuter. Till Farsta centrum cirka 10 minuter.
Buss 188 till Gullmarsplan går dygnet runt och tar cirka 12 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Robin Ström - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

6 rum

Boarea:

91 kvm

Biarea:

95 kvm

Tomtarea:

535 kvm

Slutbud:

6 275 000 kr (68 956 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 33 737 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

08-400 29 602 · 0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter