Högalidsgatan 38B, 3tr ö.g.

Maria/Gamla Stan/Högalid / Stockholm kommun
3 460 000 kr
  • 1 rum
  • 33,5 kvm

Möjlig 2a m balkong - anno 1913!

Varmt välkommen till denna charmiga etta (som även kan göras om till tvåa) med stilfull interiör, högt läge, balkong över gård & 5% sänkt avgift i år!

Bostaden bjuder på en ljuvlig atmosfär tack vare den generösa takhöjden i kombination med ogenerade fönsterpartier mot den lugna gården. Ytdisponeringen är mycket effektiv och här finns kök med matplats, stort badrum, generös balkong samt ett stort rum med plats för större möblemang. Det går även att bygga om bostaden till en tvåa, se förslag i den alternativa planskissen. Observera att denna inte är förankrad hos styrelsen. Skicket i lägenheten utgörs av genomgående vackra furugolv, stambytt kaklat badrum och stilfullt inrett kök med moderna materialval.

Stabil och välskött Brf som sänkte avgiften med 5% i år!

Området är mycket populärt eftersom att du hittar allt runt husknuten. Nere vid Hornstulls Strand hittar du mysiga promenadstråk längs vattnet och här finns även ett stort utbud av caféer, restauranter och butiker. I den nybyggda gallerian finns mängder av butiker och service. Runt hörnet finner du de goda kommunikationerna bestående av en mängd bussar samt röda linjens t-bana.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

33,5 kvm

Avgift:

1 611 kr

Slutbud:

3 460 000 kr (103 284 kr/kvm)

Bilder

HitCounter