Gustav III:s Boulevard 129

Frösunda/Solna / Solna kommun
3 375 000 kr
  • 2 rum
  • 58 kvm

Välplanerad 2:a i toppskick!

En trappa upp i skyddat läge mot innergården har jag nöjet att presentera denna 2:a i toppskick som definitivt sticker ut ur mängden. Belägen på Frösundas mest attraktiva adress är detta boende något för den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer. Helkaklat badrum med värmegolv, fullutrustat kök med stor matplats, öppen planlösning mot vardagsrummet med plats för såväl umgänge som mysiga hemmakvällar. Lägenheten präglas av ljusa väggar, golv i ekparkett och väldisponerade rum som enkelt kan justeras efter eget smak och tycke. Vi slänger även in en bonus i form av den mysiga balkongen mot innergården som bjuder på eftermiddags- och kvällssol, och det kan du inte renovera dig till.

Här bor ni på en adress som definitivt kännetecknar Frösunda, ett av Solnas mest expansiva områden. I idylliska Frösunda finns allt man kan önska för ett trivsamt boende. Mycket goda kommunikationer med pendeltåg (Solna station), flertalet busslinjer inklusive flygbuss nås på kort promenadavstånd samt direkt anslutning till E4:an som tar dig in till Stockholms city på ca 5 min. Att cykla in till centrala Stockholm tar ca 15 minuter. Gångavstånd till vackra naturområden så som bland annat Hagaparken, Ulriksdals slott, Råstasjön och Brunnsviken med Sturebadet Haga som har spa- och träningsanläggning. Nyligen har även The Winery Hotel öppnat som är ett populärt vinhotell.

Övrigt i området finns bl.a. bank, mataffär, frisörsalonger, bankomater, kemtvätt, skräddare, träningsanläggning, café samt flera restauranger. I Ulriksdal (2 km från Frösunda) finns även en 18-håls golfbana. Bostaden ligger dessutom endast en kort promenad från den nya nationalarenan samt Skandinaviens största köpcenter, Mall of Scandinavia som bland annat erbjuder 200 butiker, restauranger, hotell, biograf, träningscenter och mycket mer. Detta gör Frösunda än mer populärt och attraktivt att bo i.

En lägenhet i toppskick belägen i ett lugnt område med närhet till allt man kan tänka sig - det bästa av två världar.

Kenan Skoric - Mäklare Sollentuna / Upplands Väsby

Storlek:

2 rum

Boarea:

58 kvm

Avgift:

3 817 kr

Slutbud:

3 375 000 kr (58 190 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter