Husarviksgatan 4, 7 tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
6 850 000 kr
  • 3 rum
  • 76 kvm

Äntligen en hörntrea med panoramavy mot Gasklockorna, Husarviken & Nationalstadsparken!

Missa inte Norra Djurgårdsstadens mest unika 3:a, belägen på 7:e våningen, med hörnterrass och panoramafönster med utsikt över Gasklockorna, Husarviken och Kungliga Nationalstadsparken! Den perfekta hörnlägenheten med ett oslagbart läge som måste upplevas!

Lägenheten är genomgående med ljusa väggar och tidlös ekparkett. Inbjudande hall med gott om förvaring i den stora klädkammaren samt kombinerad skohylla, avhängning och sittplats. Hallen ansluter till bostadens stora badrum och leder oss vidare in i vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Härifrån tar vi oss ut på den fantastiska terrassen som löper längst hela bostaden med utsikt över Gasklockorna, Husarviken och Kungliga Nationalstadsparken. Stora fönsterpartier i kombination med panoramafönster sprider ett härligt ljus i hela lägenheten. Rymligt sovrum med yteffektiv lösning med loftsäng kombinerad med förvaring som döljs av skjutbara bokhyllor. Här finns gott om plats för soffa, skrivbord och annan trivselmöblering. I master bedroom har vi panoramafönster med utsikt över Husarviken och Kungliga Nationalstadsparken. Gott om plats för förvaring i form av hyllplan, lådor och hängen längst ena väggen. Köket är fullt utrustat med vitvaror i rostfritt utförande från SIEMENS, vita skåpluckor, avfallsskvarn och plats för matgrupp mellan kök och vardagsrum invid flertalet fönster. Badrummet är helkaklat i vitt och har mörkt klinkergolv, försett med tvättmaskin och torktumlare, badkar, dusch med glasvägg, WC, kommod, handdukstork, fällbart tvättställ, arbetsyta och förvaring. Lägenheten har ett stort källarförråd.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. En ny grundskola byggs i Gasverksområdet. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Hemköp samt gym och yogastudio. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan. Läs mer om området på http://www.ekbladet.se.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig till T-centralen på 8 minuter. Buss 73 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska Institutet.

Varmt välkomna på visning!

Sasha Hanna - Mäklare Gärdet

Storlek:

3 rum

Boarea:

76 kvm

Avgift:

4 470 kr

Slutbud:

6 850 000 kr (90 132 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter