Bergsundsgatan 7, 4 tr

Södermalm / Hornstull / Stockholm kommun
3 100 000 kr
  • 1 rum
  • 31 kvm

Visning INSTÄLLD - Lägenheten såld

Välkommen till denna mycket trevliga och välplanerade etta belägen i hjärtat av Hornstull med närhet till allt man kan önska sig.

Lägenheten är genomgående ljus med välbevarade tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, takrosetter, charmiga spegeldörrar, generös takhöjd och fina spröjsade fönster. Bostadens kök är stilrent med vit skåpsinredning samt goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns plats för sittgrupp om 2-3 personer. Stort och rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för såväl soffmöblering som sängdel. En väldisponerad bostad högt upp i huset på 4 av 6 trappor som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt till såväl en som två personer. Lägenheten har även potential att byggas om till en 2:a. I månadsavgiften ingår bredband.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och skobutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer, däribland busslinje 54 som avgår från Bergsundsgatan samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen i Tantolunden och längst Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

Storlek:

1 rum

Boarea:

31 kvm

Avgift:

2 374 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (100 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter