Dammtorps allé 19, 5tr

Dammtorps allé 19, 5tr

Järvastaden / Solna kommun
4 500 000 kr
  • 4 rum
  • 89 kvm
Anmäl intresse

Optimalt planarad 4:a, högst upp i huset!

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN - Ring för visning.

Högst upp i huset hittar ni denna fantastiska 4:a om 89 kvm i populära Järvastaden. Här kan ni flytta in i en nästintill nyproducerad lägenhet med genomgående hög standard och många tillval. Balkong i högt läge med härliga soltimmar.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen samt med närhet till matbutiker, gym, winery hotell, caféer, restauranger samt jaktvillan som går att hyra för fest och andra aktiviteter mm. Bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade.
En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön med fina promenad och joggingspår. Här finns även gröna villan där du kan stanna för att fika eller ta en god bit mat. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Precis intill bostaden finns populära spegeldammsparken som skapar känslan av en trädgårdsstad.I området finns även flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Här finns det även en skateboardopark samt fotbollsplan. Under vinterharlvåret brukar det anläggas en konstfrusen skridskobana som är väldigt populär.
När hela området står klart om ett par år kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På gångavstånd från lägenheten når man Arenastaden med Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Som boende i Järvastaden har du bara cirka 15 minuters promenad till T-banan och 10 minuter till pendeltåget vid Ulriksdals station, med direkttåg kan du ta dig till både Stockholm C, Arlanda flygplats samt Uppsala. Närmsta buss finns precis på andra sidan spegeldammsparken och därifrån tar du dig lätt till Mall of Scandinavia, Friends arena, Solna Station, universitetet samt Bergshamra.

För den bilburne ligger Järvastaden ypperligt placerat, intill E18 och ett stenkast ifrån E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Juridisk person: Föreningen har inte något generellt förbud men styrelsen ska besluta efter en förfrågan.

Varmt välkomna på visning!

Philip Kujanpää - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

89 kvm

Avgift:

4 630 kr

Pris:

(50 562 kr/kvm) 4 500 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Dammtorps allé 19, 5tr, Järvastaden.

HitCounter