Gamla Enköpingsvägen 152

Gamla Enköpingsvägen 152

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 295 000 kr
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
Anmäl intresse

Toppmoden och nyproducerad tvåa, belägen i populära Ursvik!

Välkommen till denna bostad med stilena och väl genomtänka materialval. Bostaden är helt nyprudcerad och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig. Lägenheten har en optimal planlösning med rymligt och stort sovrum avskilt från vardagsrum och kök. Badrummet är bekvämt och stilrent med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en naturlig plats för familj och vänner att umgås. Längst entrén finns en bänk (som varje lägenhetsinnehavare har) där sol kan avnjutas hela dagen i rakt söderläge!

Planerad inflytt v. 10-11 2017. (6 - 19 mars).

Ursvik är ett expansivt område i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen (T-bana). Ifrån Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar.

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns nyöppnade Arigato sushi, restaurang Mateos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

OBS! Lägenheten säljs på ritning, kontakta mäklare för intresse
Michelle Colegate 0708-997901

Michelle Colegate - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

44,5 kvm

Avgift:

2 704 kr

Pris:

(51 573 kr/kvm) 2 295 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gamla Enköpingsvägen 152, Centrala Sundbyberg.

HitCounter