Högalidsgatan 36 D

Södermalm / Stockholm kommun
3 095 000 kr
  • 2 rum
  • 35 kvm
Anmäl intresse

VISNING INSTÄLLD!!

VISNING INSTÄLLD!!

LÄGENHETEN KOMMER ATT SÄLJAS VID ETT SENARE TILLFÄLLE!!

Välkommen till denna optimalt planerade sekelskiftes-2:a belägen i hjärtat av Högalid i lugnt och grönskande gårdsläge med stor uteplats.

Lägenheten som är i toppskick är mycket välplanerad med separat sovrum med plats för dubbelsäng och rejäl förvaring, stilfullt helkaklat och klinkat badrum samt ett generöst, socialt vardagsrum med öppen planlösning mot kök.
Bostaden har fantastisk sekelskiftescharm med högt i tak, vackra stukaturer, spröjsade fönster i två vädersträck samt massiva målade trägolv.

I dagsläget disponerar säljarna uteplatsen på föreningens innergård med arrendeavtal.

Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron kring Hornstull och i kvarteren finns bl.a. små bagerier och stor Hemköp-butik samt en mängd barer och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Linje Tio, Lasse i parken, Hornhuset mfl. Alldeles intill på Högalidsgatan finner du det klassiska caféet Café Dello Sport. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden. På Reimersholme, Långholmen och i Tantolunden ges tillfälle till bad, motionsrundor och andra trevliga nöjen.

Ypperligare kommunikationer finns inom 2 minuters promenad med T-bana Hornstull samt flertalet bussar som tar dig till Stockholms innerstads alla delar.

Bostaden är belägen i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

Johan Hägg - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

35 kvm

Avgift:

1 915 kr

Pris:

(88 429 kr/kvm) 3 095 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Högalidsgatan 36 D, Södermalm.

HitCounter