Saltvägen 23, 3tr

Hökarängen / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad ljus gavel tvåa med balkong!

Högst upp på Saltvägen 23 presenteras en ljus och välplanerad tvåa med balkong och låg avgift. Interiört erbjuds ett fint och funktionellt kök, ett harmoniskt sovrum och ett rymligt vardagsrum. Lägenheten ligger i härligt sydvästläge och är varsamt renoverad med fina ytskikt. Endast 4 minuters promenad till tunnelbanan.

Bakom fastigheten finns stora gemensamma gräsytor och en uteplats med möbler och grill. Precis bakom ligger en skog vilket ger utemiljöerna en extra lummig inramning. Hökarängsbadet ligger i närheten av området.

Er nya adress är belägen på en lugn gata i ett grönt område. Endast 4 minuters promenad bort väntar Hökarängens tunnelbanestation, varifrån ni tar er till söder på en kvart och Stockholm C på ca 20 minuter. Vid tunnelbanan finns en matbutik och utanför finns det restauranger och butiker. När det är dags för de större inköpen finns Farsta centrum med 150 butiker på bekvämt avstånd. Alldeles i närhet ligger även Gubbängen med 11-manna konstgräsplan, beachvolleybollplan, löparbanor, boulebana och streetbasketplan.

Varmt välkommen på visning!

Peter Jakaczynski - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

2 842 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Saltvägen 23, 3tr, Hökarängen.

HitCounter