Näckrosvägen 5, 3 tr

Råsunda/Näckrosen / Solna kommun
4 620 000 kr
  • 3 rum
  • 67,5 kvm

Stilsäker 3:a med högt gavelläge & balkong i väst

Välkommen till denna stilsäkra gaveltrea med välfördelade kvadratmetrar som gör att alla rum känns rymliga. Högt och ostört läge med vy mot grönska. Här välkomnas ni av ett fulländat hem där samtliga rum är ljust inredda och har ett generöst ljusinsläpp. I anslutning till hallen finns gott om förvaring i inbyggda garderober och en rymlig klädkammare. Det större sovrummet rymmer dubbelsäng och här finns garderober för klädförvaring. Det mindre sovrummet nås både från vardagsrum och hall. Tänk att bo så ostört på lugn gata precis intill Näckrosparken men ändå med direkt närhet till utmärkta kommunikationer, ett brett restaurangutbud samt matbutiker, bio, gym och annan service bara runt knuten. Dessutom nära promenadstråken runt Råstasjön och Lötsjön samt cykelavstånd från Ursviks friluftsområde med fina möjligheter för löpning och skidåkning. Även gångavstånd till Mall of Scandinavia, helt enkelt ett drömläge nära både natur och stadsliv. Vardagsrummet omfamnas av vita väggar och har härligt ljusinsläpp ifrån två fönster i olika väderstreck. Dubbeldörrarna tar er ut till balkongen i väst med vy mot grönska. Köket är byggt i vinkel och tidlöst inrett med vita släta luckor, bänkskiva i massivt trä och ovanför denna vitt kakel. Köket är fullt maskinellt utrustat. Här finns plats för matbord invid fönstret. Badrummet är inrett med duschhörna, handfat, toalett, spegelskåp, förvaringsskåp och tvättmaskin. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger klinker.
Till lägenheten finns två stora förråd.

FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Föreningen har samarbetsavtal med Handelsbanken vilket ger dig som blivande medlem fördelaktiga lånevillkor.

Cykel- och barnvagnsförråd finns i källare liksom den gemensamma tvättstugan.

För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 300 kr per dag och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Gemensam grovtvättstuga finns samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast 5 minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

67,5 kvm

Avgift:

3 754 kr

Slutbud:

4 620 000 kr (68 444 kr/kvm)

Bilder

HitCounter