Fridhemsgatan 55

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 070 000 kr
  • 1 rum
  • 33 kvm

Toppskick i populära Tulohuset!

Välkomna till en fantastisk fin och perfekt planerad 1:a!

Lägenheten bjuder på påkostade materialval, högt i tak och ett stort vackert spröjsat fönster med sjöglimt och djup fönsterbräda med sittplats. Denna fantastiska lägenhet byggdes 2008 och är genomgående i nyskick med stilfullt inrett kök och badrum. Designen och val av material ger en otrolig kvalitetskänsla.

I lägenheten så sträcker sig den ljusa stavparketten från hallen och ut i rummet. Vita målade väggar i hela lägenheten och högt i tak. Badrummet är kaklat med stora vita plattor i kontrast mot det gråa klinkergolvet. Handdukstork, platsbyggt skåp, duschvägg i glas samt installerad golvvärme. Spotlights i taket och kommod i valnöt ger dig ett modernt och inbjudande badrum.

Köket är modernt och fräscht med exklusiva materialval och även platsbyggt. Bänkskiva i vit Corian, induktionshäll och varmluftsugn från SMEG. Kyl och frys är väl integrerad bakom vita luckor. Rummet är väl disponerat och här finns det plats för både avskild sovplats, matplats och mysig soffhörna. Den breda fönsterbrädan under det spröjsade fönstret är även den i vit Corian och är tillräckligt bred för att bli en möblerbar yta som man kan använda sig av för att blicka ut över Karlbergskanalen med en kopp kaffe.

Föreningen Brf Bojen 14 som äger Tulohuset är mycket välskött förening. Tulohuset på Kungsholmen innehöll en gång i tiden Cloettas gamla chokladfabrik. Det anrika huset har en grön klassning via Stockholm stad vilket innebär att huset bär ett högt kulturhistoriskt värde både ur miljömässig och konstnärlig synpunkt.

Här bor du lugnt och skönt i mycket populära kvarter med butiker så som Grandpa och populära Västermalmsgallerian med bra utbud av service och shopping. Närhet till restauranger som AG, Matkonsultatet, Café Proviant och Sixten & Frans. Samtidigt har du absolut närhet till Kungsholms Strands vackra promenadstråk samt bara en bropromenad till Sankt Eriksplan och dess rika utbud av restauranger och caféer. Det finns även en uppsjö av kommunikationer att välja mellan, bl.a. T-bana Fridhemsplan (grön och blå linje) samt blå busslinjer 1, 3 och 4 med flera.

Elin Pella Månsson - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

33 kvm

Avgift:

1 507 kr

Slutbud:

3 070 000 kr (93 030 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter