Kellgrensgatan 10

Hornsberg / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 rum
  • 52.5 kvm
Anmäl intresse

2:a i toppskick med balkong och öppen planlösning!

Välkomna till en perfekt planerad 2:a. Här bor man med alla bekvämligheter som önskas, stora lättmöblerade sociala ytor, rymlig balkong i soligt läge, badrum med tvättpelare och påkostade materialval, ordentligt sovrum och bra förvaring.

På 3 trappor ligger denna lägenhet med byggår 2015, öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet vilket gör denna lägenhet perfekt för sociala tillställningar. Lägenhetens ljuvliga balkong når man från både kök/vardagsrum och sovrum. Sovrum med plats för dubbelsäng, utgång till balkong och bra mycket förvaring genom flera garderober. Köket har en välutrustad maskinpark från Siemens med allt från induktionshäll, kombinerad ugn och mikro, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Badrummet är rymligt och har tvättmaskin och torktumlare installerade samt en ordentlig arbetsyta.

Här bor ni på populära Kellgrensgatan 10 med arkitektur och design av högsta klass. Lindhagensterrassen är en relativt ny stadsdel som sträcker sig från Lindhagensplan bort mot Hornbergs strand. Området ligger i anslutning till nybyggda Hornsbergs Strand som är ett snabbväxande och spännande område med vacker strandpromenad, badbryggor, Kristinebergs strandpark och ett stort utbud av olika service. I området finns Lindhagensgalleria där ni hittar ICA Maxi, Systembolaget, Apotek, restauranger, caféer mm. Här bor du med utmärkta kommunikationer. Det är 200 meter till tunnelbanans blå linje vid Stadshagen och ca 10 minuters promenad till grön linje vid Fridhemsplan och så finns det bussar i närheten av huset. Västermalmsgallerian och Fridhemsplan ligger på bekvämt gångavstånd, här finner du all tänkbar service.

Varmt välkomna till en lägenhet färdig att flytta in i och börja bo...!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

52.5 kvm

Avgift:

3 438 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kellgrensgatan 10, Hornsberg.

HitCounter