Nybohovsgränd 48, v.3 av 3

Liljeholmen / Stockholm kommun
5 140 000 kr
  • 4 rum
  • 93 kvm

Nyrenoverad, högst upp & magisk vy!

Varmt välkommen till denna nyrenoverade och smakfulla fyra högst upp i huset med solig balkong och underbart fritt läge!

Här möts man av ett mycket gott ljusinsläpp och en underbar atmosfär tack vare stora insynsfria fönsterpartier med underbar utsikt mot bl.a. Midsommarkransen, Nybodahöjden och stora delar av södra Stockholm. Disponeringen av lägenheten är mycket effektiv och bjuder på generösa sällskapsytor (möjlighet att disponera bostaden som både fyra och femma), badrum med möjlig tvättdel, separat wc, sovrum med plats för dubbelsäng, walk-in-closet samt en solig balkong med fritt läge. Interiören håller högsta klass då hela bostaden nyligen har renoverats. Genomgående ligger nylagda eleganta parkettgolv och dessa matchas av nytapetserade vita väggar. Fönsterbrädorna är utbytta till svart labrador-marmor i alla fönster. Köket är stilfullt renoverat i moderna kulörer och det samma gäller det stamrenoverade badrummet, där det även finns golvvärme. Stabil Brf!

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Ett stenkast bort hittar du Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

4 rum

Boarea:

93 kvm

Avgift:

4 288 kr

Slutbud:

5 140 000 kr (55 269 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter