Jaktgatan 12, 3 tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
5 400 000 kr
  • 3 rum
  • 82 kvm

Välkomna till denna ljusa 3:a med höga fönster och stor balkong om ca 6 kvm i sydväst! Stabil Brf!

Varmt välkomna på visning till denna luftiga 3:a med stora sällskapsytor och stilfulla materialval. Fantastiskt ljus sprids tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med flertalet höga fönster i rad. Här bor ni med oslagbart läge nära Husarviken och grönskan runt Kungliga nationalstadsparken.

Det ljusa vardagsrummet är luftigt med flertalet höga fönster, generös takhöjd om ca 2,6 m och utgång till den väl tilltagna balkongen om ca 6 kvm där ni kan njuta av solen hela dagen till sen kväll. Stilrent och fullt utrustat Vedumkök med vita skåpluckor och rostfria vitvaror. Badrummet är smakfullt inrett med mörkgrått klinker, vitt liggande kakel och spotlights med dimmer i tak. Fullt utrustat med dusch, kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring finns i flertalet garderober och i en stor klädkammare i hallen. Om halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum föredras kan en vägg samt ytterligare förvaring sättas upp (se alternativ planlösning).

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Bostadsrättsföreningen har god ekonomi med endast 6 252 kr i lån/kvm! Under 2017 och 2018 har föreningen amorterat ca 2 miljoner kr på lånen. Via hissen når ni föreningens garageplatser (kort kö i dagsläget) och det finns även en övernattningslägenhet att hyra vid behov.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns redan flertalet förskolor och service. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Stombusslinje 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet.

Varmt välkomna på visning!

Sasha Hanna - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

3 rum

Boarea:

82 kvm

Avgift:

4 271 kr

Slutbud:

5 400 000 kr (65 854 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sasha Hanna

Sasha Hanna

0708-99 79 46


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter