Milavägen 17

Handen / Haninge kommun
4 525 000 kr
  • 5 rum
  • 112,4 kvm

Ljust och fräscht radhus med solig altan i ett barnvänligt område.

Modernt och ljust radhus med genomtänkt planlösning med plats för hela familjen. Första våningen präglas av sociala ytor och är perfekt för umgänge.
Köket är fullutrustat med en maskinvarupark från Siemens och gott om förvaringsytor, i direkt anslutning till köket finns en matsalsdel där det enkelt inryms ett stort bord med plats för många middagsgäster.

Vardagsrummet är stort och luftigt och får ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som löper utmed ena hela långsidan. Genom helglasade skjutdörrar nås härifrån den stora altanen i sydvästläge som passar perfekt för långa grillkvällar och lata dagar i solen.

På entréplanet finns även ett stort, helkaklat badrum med badkar. Här finns också en praktisk klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, bänkskivan ovan är bra arbetsyta och på väggen hänger två skåp som erbjuder bra med förvaring. Ovanvåningen har en mer privat karaktär med fyra bra sovrum och ett andra badrum med golvvärme, takdusch och handdukstork.

Bostaden präglas av genomtänkta lösningar och smakfulla, moderna val så som golvvärme på hela entréplanet och badrummet på övre plan och spotlights i samtliga fönster. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med garderober i samtliga sovrum, praktisk förvaring genom ett förråd under trappan, skjutdörrsgarderob i hall och ett rymligt förråd i precis anslutning till bostadshuset.

På Milavägen bor ni i en nybyggd bostadsidyll i lugna och trivsamma områden med naturen som granne. Haninge kommuns planer för stadsdelen Vega omfattar bl.a. fler arbetsplatser, service och bostäder för drygt 10 000 personer samtidigt som området Vega beräknas att växa med ca 3000 bostäder.
Trafikverket planerar att bygga en ny pendeltågsstation som väntas vara i drift kring våren 2019, det finns även planer på en ny trafikplats på väg 73 vid Vega. I den nya stadsdelen görs särskilda satsningar på gång- och cykelvägar och det kommer att finnas torg, parker, service och handel. Runt knuten finns vackra naturstråk och mitt i området finns ett naturreservat med jättegrytor från inlandsisens tid.

Här bor ni med bekvämt avstånd till flertalet förskolor och skolor, med gångavstånd till Ur och skur-förskolan Spetsbergen och Gunnebo förskola. Det planeras även för ca 6-8 nya förskolor och en F-9 skola i Vega.

Kommunikationerna är goda med bussar till Handenterminalen (pendeltåg) och till Farsta (tunnelbana). I och med den nya pendeltågsstationen 2019 kommer även pendeltåg mot Stockholm C och Nynäshamn att stanna i Vega, resan in mot Stockholm C kommer att ta ca 25 min. Med bil tar du dig på drygt en kvart till Globen och du är i Stockholm City på ca 20 minuter.

Serviceutbudet är stort med flera restauranger i närheten. På bekvämt avstånd finns Citigross, ICA Maxi Haninge och Willys. Även flertalet, apotek och Systembolaget. I kommunen finns även polis, brandkår, äldreboenden och Handens närsjukhus.

Varmt välkomna på visning.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

5 rum

Boarea:

112,4 kvm

Avgift:

3 871 kr

Slutbud:

4 525 000 kr (40 258 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

Planritning

HitCounter