Fågelsången 2b

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 525 000 kr
  • 3 rum
  • 68 kvm

Exklusiv och modern trea i centrala Sundbyberg med balkong i syd/västläge! Låg avgift!

Välkommen till en fantastisk trea på en av Sundbybergs populäraste adresser! Lägenheten är en dröm i vitt med vackra exklusiva materialval och har en optimal planlösning med balkong i syd/väst läge! Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum som ligger centrerat i bostaden med delvis öppen planlösning mot kök. De två sovrummen är ljusa och trevliga varav ett har utgång till balkong. Köket är modernt, stilrent och renoverat med vita luckor och gott om arbetsytor. Badrummet är helkaklat och ligger perfekt i anslutning till hallen. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och ett fantastiskt fint parkettgolv i vitlaserad kulör.

Här bor ni i en otroligt välskött förening med ett lugnt läge ett stenkast från Sundbybergs vackra Vattentorn. I Tornparken finns härliga grönytor för picknick och promenader samt en paus i det nyöppnade Delibruket i vattentornet som sägs leverera småstadens godaste pizzor, är ett måste.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Utanför dörren når du direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum). pendeltåg, fjärrtåg och tvärbana.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

68 kvm

Avgift:

2 603 kr

Slutbud:

4 525 000 kr (66 544 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter