Solvallavägen 3

Duvbo / Sundbyberg kommun
13 150 000 kr
  • 13 rum
  • 284 + 64 kvm

Underbar 20-tals villa till salu i Duvbos villaidyll, renoverad och med egen uthyrningsdel!

Med ett lugnt och skyddat läge ligger detta fantastiska hus inbäddat i Duvbos grönska. Huset ligger beläget i Duvbos kärna med Duvbo kyrkan och Duvboskolan på kort avstånd. Huset är mycket välskött från utsidan och in, klädd i ljus puts med spröjsade fönster. Tomten är friköpt och omges av vacker grönska som ramar in tomten. Huset är från 1926 och ägarna har genom åren låtit bevara husets charm med genomgående vackra furugolv, 2 öppna spisar, spröjsade fönster och flertalet andra originaldetaljer för den rätta känslan. Huset förvärvades av nuvarande ägare 2008, därifrån har man låtit renovera huset till ett modernt och stilsäkert hem.

Hela 140m2 stenlagd baksida med fina planteringar + insynsskyddad murad och klinkerklädd uteplats med 25 sittplatser för härliga middagsbjudningar. Huset erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig med bland annat ett totalrenoverat och arbetsvänligt kök med gott om plats för stora middagar, 4 badrum och 3 Gäst-wc:n och en totalrenoverad separat uthyrningslägenhet på ca 30 kvm med egen ingång!

Växtligheten prunkar verkligen på tomten, massor med olika typer av växter. På berget växer Bergenia med vackra rosa röda blommor. Det finns flera stora fina gamla syrenbuskar på tomten, förmodligen från när huset byggdes. Häckarna som ramar in tomten på 2 sidor är Linguster. Murgrönan ramar in skyddsrummet på ett underbart täckande sett och vill gärna ta sig upp för husfasaden.

I Sundbybergs villakvarter Duvbo bor man lugnt och barnvänligt men ändå otroligt citynära. Duvboskolan är en skola som ligger mitt i villaområdet, granne med Duvbo kyrka. Skolan rymmer cirka 270 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolverksamheten bedrivs tillsammans med fritidshemmet. På Järnvägsgatan 23, precis i kanten av området, finns också förskolan Ekbacken.

Genom Duvbo går buss 504 som tar er till Sundbybergs centrum eller Ursvik och Duvbo har också en egen tunnelbanestation som på 12 minuter tar er in till T-centralen.

För mer info om visning kontakta ansvarig mäklare Ylva Gauffin 0733 997907!

Storlek:

13 rum

Boarea:

284 kvm

Biarea:

64 kvm

Tomtarea:

780 kvm

Slutbud:

13 150 000 kr (46 303 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 37 787 kr/kvm)

Kontakt

Mäklarassistent

Bilder

Planritning

HitCounter