Stigbygeln 5

Nynäshamn Ösmo / Nynäshamn kommun
4 195 000 kr
  • 6 rum
  • 166 + 30 kvm

Frihetskänsla, nyproducerat med väldigt hög standard

Mitt bland öppna åkerlandskap och lummiga skogar väntar denna nyproducerade familjevilla från 2015. Bostaden har hög standard såväl som öppen planlösning, flera sociala ytor och strategiskt belägna sovrum. Idyllen blir komplett med en hästgård som närmsta granne. Välkomna till Stigbygeln 5!

Denna nyproducerade villa erbjuder charmfulla detaljer i kombination med modern standard och komfort. Villan har enhetligt vita fasader, spröjsade fönster samt klassisk farstukvist – ett formspråk som går hand i hand med de lugna, lantliga omgivningarna.

Redan i den möblerbara hallen får ni en försmak på interiörens luftiga samt ljusa design. I hallen finns även trappan som förbinder entréplanet med övre plan.

Köket är inrett med vita fronter samt vitt kakel upp till tak ovanför gråa bänkskivor av sten. Arbetsytor i vinkel ger gott om utrymme att leva ut de kulinariska drömmarna – oavsett om inspirationen hämtats från det svenska köket eller från sydligare breddgrader. Modern utrustning i rostfritt hjälper kocken att briljera.

Vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning, vilket skapar ett socialt och sammanhängande entréplan. Sobra ytskikt och fönster i tre väderstreck förhöjer därtill den rymliga känslan. Möblera förslagsvis med matbord närmast köket, medan sektionssoffa och mediautrustning tar plats i rummets andra ända. När det är dags för högtidsfiranden är det bara att duka upp långbord och bjuda in alla ni känner!

Från vardagsrummet ges utgång till en altan. Under sommarhalvåret njuter ni av soluppgång i öst samt solnedgång i väst. Något som däremot är bestående året runt är det fria och ogenerade läget samt de natursköna vyerna. Tomten är härlig med plan gräsmatta och lekstuga.

Vidare interiört, en trappa upp, väntar ett ljust och trivsamt allrum. Från allrummet nås en balkong, som bjuder på samma vidsträckta utsikt som altanen.

Villans tre sovrum är belägna på övre plan, vilket skapar en tydlig skiljelinje mellan hemmets privata och sociala ytor. Master bedroom är generöst tilltaget i storlek och har en klädkammare till förvaring. En-suite med master bedroom finns ytterligare ett rum, som exempelvis kan nyttjas som barnkammare eller kontor.

Med två moderna badrum ges hög vardagskomfort. Entréplanets badrum är utrustat med wc, takdusch med vikbara glasdörrar och kommod. Badrummet på övre plan erbjuder wc, tassbadkar,kommod. Här får dessutom rutinerna framför spegeln naturligt ljus, tack vare ett lunettfönster.

Vardagsbestyren sköts smidigt i tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och tvättställ. Tvättstugan har en groventré, som kommer mycket väl till pass efter utflyktsdagar i naturen eller eventuella besök på grannens hästgård.

Till fastigheten hör ett varmisolerat garage med värmeslingor i grunden.

Ösmo ligger beläget cirka 25 minuter från Stockholm och 10 minuter från Nynäshamn. Här finns även pendeltåg och bra busskommunikationer. Området har väldigt bra grannsämja och det finns pulkabacke, lekplats samt naturområden i närheten. Vill du njuta av en av Sveriges trevligaste kuststäder så har Nynäshamn allt från bra shopping, sevärdheter och upplevelser. Ta en dagskryssning ut till skärgården, upplev havet från kajak eller vindsurfning, ta en ridtur i de djupa skogarna eller en lugn promenad längs vackra Strandvägen.

Robin Ström - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

6 rum

Boarea:

166 kvm

Biarea:

30 kvm

Tomtarea:

619 kvm

Slutbud:

4 195 000 kr (25 271 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 21 403 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

08-400 29 602 · 0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Per Knaust

Per Knaust

08-400 29 603 · 0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter