Viktor Sjöströms väg 6

Gamla Filmstaden/Råsunda / Solna kommun
3 865 000 kr
  • 2 rum
  • 56 kvm

Bäst i klassen, detta är den optimala 2:an för den kräsne!

Välkommen hem! Kliv in i hallen och redan här förstår Ni att detta är en lägenhet att tycka om. Hallen öppnar upp sig mot det luftiga och ljusa vardagsrummet. Genom de stora fönsterpartierna som vetter ut mot gården anar man grönskan och bara ett steg bort finner Ni en tilltagen inbjudande balkong i bästa sydvästläge som skänker sol under större delen av dagen. På golvet ligger genomgående ekparkett och vita väggar omfamnar er. Det genomgående köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet och är inrett med diskret vita luckor som ger ett stilfullt intryck tillsammans med det vita rektangulära kaklet som sitter ovanför bänkskivorna. Här finns kyl och frys, micro, ugn med spis och diskmaskin. Sovrummet ligger rofyllt i andra änden av lägenheten med lugnt ostört gårdsläge i anslutning till sovrummet ligger en rymlig klädkammare. Här får Ni med enkelhet in en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Badrummet med dusch är rymligt och bekvämt inrett med tvättmaskin och tumlare samt bra förvaring och arbetsytor. En snygg marmorhylla löper ovanför handfatet och utgör bra avställningsyta. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet ligger grått klinker med underliggande golvvärme.

Garage, gemensam tvättstuga och källarförråd finns i huset. Föreningens ekonomi tillhör en av områdets starkaste och avgiften har varit oförändrad sedan huset byggdes 2009. Här känns allt fortfarande nytt och fräscht!

Filmstaden ligger lite skyddat från Råsundavägen, vilket ger ett lugnt område. Här bor ni ändå med direkt närhet till det mesta. T-bana och bussförbindelser till innerstan ligger bara ca 100 m från ytterdörren. T-centralen nås på endast 10 minuter och Kistas Galleria på 6 min. Till Solna C shoppingutbud eller småstaden Sundbybergs shoppinggata, Sturegatan, är det gångavstånd. Filmstaden har också ett gym med generösa öppettider mellan 05.00-23.00. Där finns även restauranger i olika prisklasser, däribland Regissörsvillan som fått en stjärna i White guide. SF-biograf och kultur ligger ett stenkast bort. En bra ICA-butik finns också i området.

Naturen hittar Ni precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten. Nya Nationalarenan erbjuder konserter, idrottsevenemang och snart Nordens största shoppingområde i Mall of Scandinavia. Välkomna!

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

56 kvm

Avgift:

3 226 kr

Slutbud:

3 865 000 kr (69 018 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter