Marieborgsgatan 63A

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
6 400 000 kr
  • 5 rum
  • 101 kvm

Hörnhus med bästa läge i Ursvik - Takterass

Äntligen ges möjlighet att förvärva detta unika hörnradhus med äganderätt och egen tomt på bästa läge i Ursvik. Skandinavisk design med vackra och gedigna materialval. Huset är verkligen välplanerat och har entakhöjd på hela 2,70 i entréplanet, vilket skapar en fantastisk rymd.

På taket har du en stor takterrass som rymmer både matbord och loungemöbler. Här kan du plantera dina favoritblommor och sköta om växter. På baksidan har du en stor altan samt ett förråd.

Boendet är fördelat på två plan. På entréplan finner vi ett luftigt kök med fönster mot husets framsida, här erbjuds ni ett modernt kök med hög standard av vitvaror. På vår väg mot husets stora vardagsrum, varifrån ni även tar er ut till uteplatsen på husets baksida, passerar vi det rymliga badrummet. Badrummet på detta plan är utrustat med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. På övreplan finner vi hela 3 sovrum samt ett mindre allrum, som även det går att bruka som sovrum vid behov. På övreplan finner ni även ett badrum med dusch. Härifrån tar ni er upp till den fantastiska takterrassen som erbjuder en alldeles egen oas för avkoppling mitt i villa idyllen.

I Ursvik finner ni den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Detta är ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen och i skogsgläntorna som omger Ursvik. Området förmedlar en känsla av "Bullerbyn" och här samlas familjer med sina barn i den populära Allaktivitetsparken som ligger belägen vid infarten till Ursvik. En stor lekplats för stora och små att busa och träffa nya lekkamrater på. Ursvik har blivit känd för sin småstadskänsla nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Stockholm. För att skapa den genuina känslan blandas bebyggelsen med lägenheter, radhus, villor butiker, natur och servicemöjligheter. Vid Oxstiernas alle finner ni idag en minilivs, större matbutiker så som Coop och Willys finns även de belägna på bekvämt avstånd.

I Sundbyberg och Ursvik finns en stor mångfald av olika förskolor, planer finns på att bygga fler i takt med att området växer och inflyttningen ökar. Pysslingens förskola och skola, Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan, har varit med från starten i Ursvik. Ursviks första kommunala skola Granatäpplet stod klar 2010. I området finns även Milos förskola samt Vittra som ligger beläget precis intill natursköna Ursviks motionsområde, med hela skogen som lekplats.

Kommunikationerna i Ursvik byggs ut allteftersom fler människor flyttar in. Påfarten till E18 gör att ni enkelt kan ta dig in till stan eller norrut. Från Ursvik har man också direktanslutning ut på Ulvsundaleden och Kymlingelänken med vidare anslutning till E4. Kommunalt tar du dig antingen med buss 504 från Ursvik vidare till Sundbyberg (anslutning till tunnelbana eller pendeltåg) eller Hallonbergen och Rissne (anslutning till tunnelbana). Mittemot Ursvik, från hållplats Rissneleden trafikerar buss 540 till Bergshamra och Universitetet via Hallonbergen och Ulriksdal där pendeltåget ansluter. Tvärbanan genom Sundbyberg kommer att byggas ut till Kistagrenen som kommer passera Ursvik och beräknas snart stå klart. Ursviks motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor från 2,5 km till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga grillplatser, lekplatser och fotbollsplaner. För mer information om vad som händer i Ursvik besök gärna: http://www.ursvik.se

Per Knaust - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

5 rum

Boarea:

101 kvm

Tomtarea:

223 kvm

Slutbud:

6 400 000 kr (63 366 kr/kvm)

Film på bostaden

Bilder

HitCounter