Valborgsmässovägen 9, vån 2

Telefonplan/Midsommarkransen / Stockholm kommun
3 575 000 kr
  • 2 rum
  • 51 kvm

Topprenoverat - Svandammsparken runt hörnet - Stor och stabil förening

Välkommen till en lägenhet som mycket stilfullt har totalrenoverats under de senaste åren med bl.a. ett nytt badrum, nydragen el, nytt kök, nytt parkettgolv och vitmålade väggar. Toppklass rakt igenom helt enkelt. Lägg därtill en mycket uppskattad planlösning och du har ett optimalt boende i stekheta Telefonplan!

Stor, stabil och mycket populär förening med låg belåning och låga månadsavgifter med TV & Bredband 100 Mbit/s inkluderat. Gästlägenhet, festlokal, hobbyrum tvättstugor och cykelförråd finns tillgängligt för föreningens medlemmar. Två källarförråd finns, det ena mäter ca 5 kvm och det andra ca 1 kvm.

Här bor du i anrika LM-staden där du har promenadavstånd till Telefonplan med närservice och tunnelbana. Telefonplan har på senare år vuxit och blivit en av de allra hetaste närförorterna. Ett stenkast från bostaden finner du Svandammsparken som på sommaren är oerhört uppskattad för både avkoppling och umgänge. I anslutning till parken finns flertalet omtyckta restauranger och caféer där du bland annat hittar innerstadsmagneter som Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgarköket samt Nalle & Kroppkakan. Vidare finns charmiga biograf Tellus, tidstypiska lampaffären Svenska armaturer och design samt välsorterade antikaffärer.

Erik Delteus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

51 kvm

Avgift:

2 981 kr

Slutbud:

3 575 000 kr (70 098 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter