Greta Garbos väg 21 C

Råsunda / Gamla Filmstaden / Solna kommun
4 300 000 kr
  • 4 rum
  • 86 kvm

Härligt insynsskyddat gavelläge med södervänd balkong!

Välplanerad genomgående fyra i gott skick högt upp i huset med balkong i söderläge mot grönska. Här bor ni helt skyddade från insyn. Gavelläget, de stora fönsterpartierna och den öppna planlösningen gör att lägenheten känns rymlig och ljus. Det trevliga köket är genomgående och erbjuder goda arbets- och förvaringsytor bakom vita luckor och här finns plats för ett stort matbord. Vardagsrummet är lätt att möblera med både soffa och fåtöljer och härifrån nås balkongen. Rymligt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. De tre sovrummen omger sällskapsdelen som är centralt placerad. I hallen finns gott om plats för förvairng.

Till lägenheten finns ett källarförråd.


När ni passerat områdets pampiga entré slås ni av hur lugnt och ostört området är. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Idag blandas bostäder med butiker, kontor och restauranger och skapar ett trivsamt och levande område. Gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Färgsättningen på fasaderna är jordnära och kvarteret är väldigt charmigt och omtyckt. Backstugan är en av många restauranger med hemtrevlig miljö och husmaninspirerad meny. Regissörsvillan som har en stjärna i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Intill dessa två restauranger ligger Råsundas egen SF-biograf som gör biobesöken både tätare och mer spontana. I portvaktsstugan som ligger vid entrén finns ett våffelcafé och ni kan också välja mellan att äta italienskt, sushi, thai, här finns något för alla smaker! I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt gym Puls och träning med generösa öppettider som ligger i samma hus.

Stabil och välskött HSB förening. I månadsavgiften ingår 100 Mbit bredband; kabel Tv och ett källarförråd om ca 6 kvm. Föreningens egna tvättstuga och cykelförråd ligger i entréplan i den egna porten på Greta Garbos väg 21 C. Hissen tar er ner till garaget som ligger under huset.

För mindre inköp ligger det en ICA- butik precis vid nedgången till tunnelbanan. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil.

Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten.

Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar precis i området (Näckrosen) och tar dig in till Solna C på bara några minuter eller T-centralen på endast ca 10 minuter. Utmed Råsundavägen går flera busslinjer däribland 515 som går mot både Odenplan och Sundbybergs station. Det är ca 10 minuters promenad till Solna station där ni kan hoppa på Gula linjen in till Odenplan, tvärbanan som går mellan Alvik och Solna Station eller pendeltåg.

Ute på Råsundavägen ligger Näckrosens förskola och fler finns att välja emellan. Grundskolorna på Råsundaskolan och Ekensbergsskolan nås på promenadavstånd.

Det finns en anledning till att besöka Gamla Filmstaden även som icke boende. De som väl satt sin fot här blir lätt kvar för en längre tid. Välkommen på visning så förstår ni varför! Varmt välkomna.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

86 kvm

Avgift:

5 969 kr

Slutbud:

4 300 000 kr (50 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter