Sköntorpsvägen 7, 6 tr

Årsta / Stockholm kommun
4 720 000 kr
  • 3 rum
  • 77,5 kvm

Hörnläge och högt upp i huset med utsikt och balkong med mycket sol!

Välkommen till denna välplanerade trerummare med balkong i soligt läge och milsvid utsikt över Södermalm och innerstan!

Lägenheten är i toppskick och håller hög standard med smakfulla materialval och full maskinell utrustning. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med flertalet möbleringsmöjligheter. Härifrån nås även balkongen, som under varmare årstider blir till ett extra rum där det ryms utemöblemang och växter. Det finns två välplanerade sovrum, båda med goda förvaringsmöjligheter. Ett stilrent, helkaklat badrum med badkar samt en tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare.

På Sköntorpsvägen 7 bor man på mycket attraktiv adress i ett lugnt område med natursköna omgivningar. Direkt närhet till skog, natur och vatten. Promenad- och löpslingor samt badbryggor, kolonilotter, utegym och naturreservat finns nedanför vid Årstaviken. Nära till allsidig träning såsom gym och gruppträning vid Eriksdalsbadet, som man når på 12 minuter.

Årsta har en lugn småstadskaraktär kombinerat med mycket goda kommunikationer med både buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Endast fyra minuter till närmaste ICA-butik!

Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken. Gångavstånd till Södermalm, Globenområdet och Årsta Torg. Endast fem minuters gångväg till Gullmarsplans utmärkta knytpunkt för kollektivtrafik som buss, tvär- och tunnelbana. Till Södermalm cyklar man på sju minuter!

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Grön innergård med lekplats. Här finns även gäst- och boendeparkering.

Varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

Storlek:

3 rum

Boarea:

77,5 kvm

Avgift:

4 981 kr

Slutbud:

4 720 000 kr (60 903 kr/kvm)

Bilder

HitCounter