Eklångsvägen 32, 2 tr

Årsta / Stockholm kommun
2 830 000 kr
  • 2 rum
  • 42.7 kvm

2:a i fint skick med balkong i sydvästläge och fri utsikt!

Välplanerad tvårummare i fint skick som kännetecknas av ljus, rymd, fönster i två väderstreck, solig balkong med utsikt samt originaldetaljer - i Årstas största bostadsrättsförening som även har sänkt avgifterna vid två tillfällen under de senaste tre åren!

Vardagsrummet är till ytan rymligt och har goda möbleringsmöjligheter, här finns även en stor balkong som erbjuder mycket sol från lunchtid till solnedgång. Utsikten är slående vacker över trädtopparna och ut med Årstas takåsar. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och garderober. Ljust, kök med goda arbetsytor och full maskinell utrustning. Badrummet är stambytt och renoverat i ljusa kulörer, här finns dusch och tvättmaskin. Från hallen nås klädkammaren med fönster vars vägg antingen kan tas ned för att få ett större kök alternativt göra om till ett andra sovrum; se alternativa planritningar. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns att tillgå i tillhörande källar- samt matkällarförråd.

På Eklångsvägen 32 bor ni på mycket attraktiv adress i ett lugnt område med natursköna omgivningar. I närheten finns flera mysiga promenadstråk mot härliga Årstaviken och Årstaskogen. Runt knuten finner ni Årsta Torg med flertalet restauranger, mataffärer och butiker samt apotek och konditori. På gångavstånd ligger Gullmarsplans utmärkta knytpunkt för kommunikationer, bussen trafikerar mellan Årstaberg och Gullmarsplan men för den som föredrar en kort promenad är där på under tio minuter och vidare in till Södermalm på cirka 15 minuter. Närhet till tvärbanan station Valla torg och Årstabergs pendeltågstation.

Missa inte ett hem att trivas i - Varmt välkomna på visning!

Maria Ragnarsson - Mäklare Årsta

Storlek:

2 rum

Boarea:

42.7 kvm

Avgift:

2 371 kr

Slutbud:

2 830 000 kr (66 276 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson

Maria Ragnarsson

08-580 80 791 · 0709-99 79 23


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

HitCounter