Inga tomma löften-bara hårt arbete

Med över 10 års erfarenhet och över 700 st försäljningar är jag otvivelaktigt en av de mest anlitade och rutinerade mäklarna i Solna. Trots många års erfarenhet är hungern efter nya rekordförsäljningar och passionen för yrket lika stor än idag. Jag vet vad som gör skillnad mellan en bra försäljning och en riktigt bra försäljning. Hårt arbete krävs varje dag, 365 dagar om året. Det är ingen tillfällighet eller slump. För mig handlar det om:

- 100 % engagemang

- 100 % fokus på just Er försäljning

- 100 % drivkraft för att nå ytterligare en rekordförsäljning

Säljarnas ord:

”Perfekt val av mäklare. Lätt att ha å göra med, driven, kompetent och trevlig”
- Olof af Acrels väg 5

”Jättebra! Han hjälpte mig på alla sätt och vis med min lägenhetsförsäljning! Alltid glatt och trevligt bemötande! ”
- Östervägen 9B

”Olof var mycket bra och proffsig i alla delar av försäljningen av min brors lägenhet. Högsta betyg.”
- Infanterigatan 3

”Mina varmaste rekommendationer till Olof och Notar. Alltid tillgänglig och med ett stort driv i hela processen. Men framförallt ett slutpris som jag knappt kunde drömma om.”
- Olof af Acrels väg 3

”Jag träffade flera mäklare innan jag valde Olof. Kände mig från första stund väldigt trygg i att låta honom sköta min försäljning och har under hela processen varit väldigt nöjd. Jag kan varmt rekommendera Olof! ”
- Fogdevreten 10

”Väldigt nöjd med Olofs insats. Professionell, energisk, trevlig och kan sin sak. Flexibel och oerhört serviceminded. Det gick över förväntan bra med försäljningen och jag kommer att rekommendera honom till mina vänner och bekanta.”
- Hagalundsgatan 20

”Jag arbetar väldigt mycket och har svårt att lägga ner tid vid sidan om. Olof har med sitt engagemang hjälpt mig att sälja min bostad på ett oerhört bekvämt sätt. /Klas”
- Framnäsbacken 7

”Vi kan varmt rekommendera Olof Petersen på Notar i Solna. Olof är en grym säljare som överträffande våra förväntningar. Olof kan man alltid få tag i, han lyssnar, är mycket aktiv, drivande och full av energi. En mycket kompetent mäklare./Torbjörn”
- Klippgatan 2

”Måste vara en av Stockholms bästa mäklare!”
- Prostvägen 3

”Olof är en saklig och personlig mäklare som jag både gärna säljer med och köper av”
- Solgatan 32

”Olof gjorde ett jättebra jobb med försäljningen. Det var lätt att sätta upp tydliga mål tillsammans med honom och kommunikationen fungerade utmärkt från början till slut. I helhet var det ett mycket nöjsamt teamwork och jag skulle rekommendera/ kontakta Olof igen vid en framtida bostadsförsäljning.”
- fogdevreten 10

”Kändes som en lätt försäljning pga Olofs arbetsinsats. Bra jobbat!”
- Oskarsrogatan 5

”Hade tre andra mäklarbyråer som presenterade sig och Olof gav helt enkelt bäst intryck. Olof hade precis de egenskaperna jag ville ha hos en mäklare och därför rekommenderar jag honom starkt. ”
- Släggbacken 6

” Man har sin frisör, sin läkare, sin tandläkare... när man ska välja sin mäklare är det självklara valet Olof!”
- Järva Skjutbaneväg 45