Jessica Eklöf

Fastighetsmäklare

Goda rekommendationer och återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Att dessutom kunna titulera sig som en av Sundbybergs mest rekommenderade fastighetsmäklare är ett extremt bra bevis på att mitt arbetssätt är uppskattat. Jag kommer ALLTID att erbjuda 110% engagemang till både mina säljare och köpare.

Mitt främsta ledord är förtroende som gör att jag går in i varje affär helhjärtad, för mig handlar det om att ge en så trygg förmedling som möjligt till BÅDE säljare och köpare. Jag brinner för varje försäljning och älskar nya utmaningar men framförallt att slå rekord, större vinnarskalle får ni leta efter, det är därför jag sitter här idag och är fastighetsmäklare.

Vill du nå högsta slutpris och ha en engagerad mäklare utöver det vanliga? Varmt välkommen att kontakta mig.

Jessica Eklöf
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Sundbyberg

Säljarnas ord

“Det kändes bra med Jessica redan vid första mailkontakten och det förstärktes när vi träffades. Jessica är skärpt, lyhörd och prestigelös toppat med mycket humor. Hon var väl förberedd och inläst på både föreningen och området. Hon hade koll på alla detaljer, utan att tappa helheten. Det var aldrig några oklarheter, utan en mycket tydlig och enkel process”
- Vegagatan 11B
“Jätteduktig och engagerad mäklare. Vi gillade speciellet hur hon och fotografen samarbetade och hjälpte till med att piffa upp lägenheten vid fotograferingen”
- Logdansvägen 34
“Fick väldig bra respons och var alltid snabb på att svara på frågor/funderingar mm. Var lyhörd och fick en att känna att våra åsikter/synpunkter betydde något. Kände ett högt förtroende från början till slut. Slutpriset överraskade både oss som säljare och Jessika, mäklaren (positivt). Utan tvekan den bästa mäklare vi har haft kontakt/använt oss av! :) :)”
- Järingegränd 40
“Jessica Eklöf är en mäklare vi varmt rekommenderar. Hon är lyhörd, ärlig, engagerad och alltid positiv. Att hon har en god lokalkännedom och bra marknadsbevakning bidrar till en trygg försäljningsprocess”
- Logdansvägen 38
“Kan varmt rekommendera att anlita Jessica. Under hela processen, från första kontakten tills att lägenheten var såld, gjorde hon ett mycket bra jobb. Mycket professionell och lyhörd till vad vi som säljare önskade samt alltid snabb i återkoppling under pågående försäljning”
- Mjölnerbacken 13