Anders Olsson

Engagerad, driven och kunnig mäklare med över 10 års erfarenhet

-Varje affär är unik. Och efter att ha gjort flera hundra affärer vet jag vad som är viktigt och hur jag kan göra för att ge mina säljare bäst betalt i varje enskilt fall. Att göra mitt bästa och leverera hög kvalité är lika viktig vad jag än hjälper till att förmedla.

Jag träffar varje vecka nya spekulanter som söker bostad och det drar jag stor nytta av när jag förmedlar nya objekt. Att ta hand om tidigare kontakter är något jag tycker är enormt viktigt och kan göra att vi får ut det lilla extra för bostaden. Med min kunskap, erfarenhet och engagemang hoppas jag att vi tillsammans får ut maximalt för just er bostad. Allt jag gör är transparant och jag lämnar självklart ut referenser till er på både tidigare säljare och köpare om ni önskar. Att jag har många återkommande kunder tycker jag är både roligt och ett kvitto på att vi har nått våra gemensamma mål.

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Anders Olsson
Delägare, Reg Fastighetsmäklare
Notar Örebro

Säljarnas ord

“Jag är inte känd för att överdriva, men det korta sammanfattande omdömet om Anders är tveklöst EXCELLENT! Han svarar snabbt och konkret, passar tider, håller överenskommelser och gjorde direkt en helt rätt och realistisk bedömning av marknadsförutsättningarna i mitt fall. Resonerar vägledande och coachande med stor lyhördhet i olika situationer istället för att ”skjuta från höften” och ge tvärsäkra råd. Kan faktiskt inte tänka mig en mer pålitlig, seriös och yrkesskicklig fastighetsmäklare än Anders Olsson.”
- Tommy
“Glad, positiv och trevlig - lätt att tycka om och man får en bra kontakt direkt, lättsam i sin roll. Seriös mäklare med koll på läget samtidigt som han har lätt till skratt. Rekommenderas skarpt!”
- Malin
“Anders är en väldigt duktig mäklare med en fantastik social kompetens. Under hela försäljningsprocessen var Anders noggrann med att hålla mig kontinuerligt uppdaterad. Skulle verkligen rekommendera Anders som mäklare om man vill ha en mäklare som är väldigt yrkeskunnig och med en social kompetens som gör att man kan känna sig trygg med en framtida bostadsförsäljning”
- Martin
“Anders är väldigt professionell, pålitlig och engagerad i sitt arbete. Rekommenderar varmt Anders och kommer själv använda hans tjänster i framtida affärer. Förutom hans utomordentliga arbete som mäklare är han väldigt social och en riktig peoples person. Detta är även orsaken till varför vi valde att ge vårt fulla förtroende gällande vår försäljning med Anders. Hans sätt att skapa förtroende, hjälpa och att vara genuint intresserad av att hjälpa på bästa möjliga sätt är några värdefulla attribut han besitter. Enligt mig en av få mäklare jag träffat, som verkligen är lätt att arbeta med då han verkligen ser till att lyssna på våra behov istället för att ha bråttom och bara sköta allting snabbt! Toppen insats från första bemötande till avklarad affär. Fulla poäng från oss!”
- Erik och Victoria
“Anders visar ett genuint intresse och engagemang för både bostaden i sig men också av oss som säljare. Med ett proffsigt och personligt bemötande rakt igenom känner man en trygghet genom hela processen. Utöver detta så tillför Anders energi och glädje vilket inte ska underskattas vid bostadsaffären.”
- Tomas och Anna
“Detta var den fjärde lägenheten jag sålt och Anders är helt klart den bästa mäklaren jag hitintills haft. Han var mycket kommunikativ och tillgänglig vilket är det jag anser är viktigast hos en mäklare. Rekommenderar Anders till alla utan tvekan.”
- Magnus
“Anders har lång erfarenhet som han kombinerar med en stor entusiasm för yrket. Detta i kombination med en storkundkrets och bra lokalkännedom är exakt allt man kan begära av en mäklare. Helnöjda!”
- Tommy och Michelle
“Anders på Notar i Örebro rekommenderar jag starkt. Han tar verkligen tag i försäljningen och jobbar snabbt och effektivt, den fotograf Notar anlitat tog fantastiska bilder vilket säkert gjorde att vår lägenhet blev såld inom ett par veckor efter annonsering.”
- Rune
“Anders är en väldigt kompetent och trevlig mäklare. Har använt Anders vid tidigare tillfällen och kan varmt rekommendera honom för andra.”
- Henrik
“Är väldigt nöjd med Anders. Han är trevlig, tillgänglig och professionell. Skötte affären snabbt och effektivt.”
- Tanja

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering