Valet av mäklare gör skillnad!

 Med mitt engagemang och driv så ser jag till att just din försäljning blir ditt livs bästa affär. Mina egenskaper som mäklare är att vara förtroendegivande, professionell och alltid tillgänglig. 

Jag är verksam i hela Stockholm där jag även är född och uppvuxen. Jag har de senaste 15 åren drivit eget företag inom försäljning, service, event och restaurang. 

För mig att sadla om och bli mäklare var ett enkelt val då jag brinner för försäljning, service, fastigheter och älskar att göra affärer. Jag är driven, ambitiös, påläst, lyhörd och finns alltid tillgänglig för båda säljare som köpare alla tider på dygnet. Detta kombinerat med Notar som ger mig alla de rätta förutsättningarna kommer resultera i den absolut bästa affären för er. 

Jag ser långsiktigt på alla affärer och för mig så slutar inte affären när bostaden är såld utan jag hjälper gärna till att hitta ert nya boende, upprätta deklaration och svarar på framtida frågor och funderingar.

Från att ha renoverat flertalet lägenheter och byggnation av hus så har jag en gedigen kunskap om byggnadsteknik och regelverk. Detta bidrar till att ingen kommer gå från visningen med obesvarade frågor. Med den kunskapen och en gedigen utbildning i ryggen så kan jag hantera alla olika typer av försäljning, värdering oavsett område, storlek eller pris. 

Jag tar stort ansvar och har en stolthet i mitt yrkesutövande. Jag gör helt enkelt allt för att det ska bli den absolut bästa affären för er.

Välkommen till mig för ert livs bästa affär.

Mina pågående försäljningar