Engagerad Mäklare som ger 110% i varje affär!

Att vara driven och tävlingsinriktad ser jag inte som något unikt i min bransch. Det krävs fler egenskaper för en riktigt lyckad bostadsaffär. Med mig som din mäklare kan jag lova att du kommer få en service utöver det vanliga. Personligt engagemang, tillgänglighet och mångårig erfarenhet från branschen. Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011 och har hunnit förmedla bostäder allt från 19 kvm till 400 kvm. Många rekordförsäljningar i flertalet föreningar och många fler ska det bli. Tveka inte att höra av dig till mig för rådgivning. Får jag ditt förtroende att förmedla din bostad så kan du vara säker på att jag kommer göra allt vad jag kan för att ditt livs största affär även ska bli din bästa.

Säljarnas ord:

”Said Azzam är mycket professionell och trevlig mäklare, Bästa tänkbara mäklare som ser till både säljarens & köparens bästa. Lugn, saklig, lyhörd med ett stort engagemang för sitt jobb. En mäklare att lita på. ”
- Stefan Bogström

”Jag rekommenderar Said för att han är professionell jobbar hårt för sina uppdragsgivare, maximerar priset utan att stöta sej med dom andra köparna, är flexibel och anpassar upplägget efter uppdragsgivarens preferenser, jobbar sena nätter om det behövs, är allmänt trevlig och lätt att ha med att göra! ”
- Mikael Gustafsson

”Said är den absolut bästa mäklare jag har haft kontakt med. Mycket professionell, kunnig och engagerad. Det märks att han tycker om sitt jobb och alltid gör sitt yttersta för att både säljare och köpare ska bli nöjda. Dessutom gick försäljningen både snabbare och till ett bättre pris än jag hade vågat hoppas på. Rekommenderar honom varmt! Jag är kort och gott supernöjd!”
- Elin Gustavsson

”Vi anlitade Said för försäljningen av vårt hus, efter att ha intervjuat fem olika mäklare, då han gav det mest ambitiösa och seriösa intrycket. Han levde helt klart upp till våra förväntningar, dessutom i en ganska svår situation. Vi flyttade nämligen utomlands innan köpet var klart, och efter en ombesiktning av huset av köparna uppstod en hel del problem, som Said hanterade mycket bra. Vi var väldigt glada att vi kände så stort förtroende för vår mäklare i denna mycket knepiga situation. Husköpet gick till slut igenom (efter vidare teknisk undersökning) till det pris som först satts, och både vi och köparna var nöjda. Jag skulle gärna anlita Said igen, och rekommenderar honom varmt.”
- Emily Bond