När din största affär blir din bästa!

Som er fastighetsmäklare garanterar jag er en trygg och transparent bostadsaffär där jag utför mina uppdrag med mycket engagemang och professionalism. Jag drivs och inspireras av att få hjälpa människor där vi tillsammans kan skapa de bästa möjligheterna för nya rekord.

Jag är en tävlingsinriktad person som ställer höga krav på mig själv i mitt arbete. Med mitt stora driv och engagemang ger jag alltid 110% i varje affär för att maximera försäljningsresultatet och för att överträffa mina kunders förväntningar.

Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån just ditt läge och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Genom stor passion, noggranna förberedelser och fullt fokus ser jag till att varje förmedling blir framgångsrik och kundnöjdheten total.

Om du vill att din största affär även skall bli din bästa, tveka inte att kontakta mig!

Säljarnas ord:

”Vi fick bråttom att sälja vår bostad och fick snabb och professionell hjälp av Ilirjana. Styling och fotografering ordnades på studs. Hon höll oss hela tiden uppdaterade och arbetade hårt för att vi skulle få ett bra pris. Vi var överraskade över hur lätt allt flöt på. Bostaden såldes till ett pris över förväntan. Ilirjana har ett trevligt och proffsigt sätt att bemöta en som kund. Vi är jättenöjda med kontakten med henne och försäljningen.”
- Camilla H

”Utsökt mäklararbete när det gäller försäljningen av vår bostadsrätt. Rätt värdering, snabbt agerande och vänligt bemötande. Ger ett mycket säkert intryck.”
- Sam G

”Toppenbra mäklare som jag verkligen kan rekommendera! Ilirjana är trevlig, engagerad, tydlig och kommunikativ. Kändes väldigt tryggt genom hela processen.”
- Lisa E

”Ilirjana utförde mer än bara försäljningen, hon ställde upp med iordningställande av lägenheten samt hjälpte till med praktiska saker. Det uppskattades högt av en förälder med tidsbrist. Hon gav kontinuerligt uppdatering om hur arbetet med försäljningsprocessen fortlöpte. Hon var alltid tillgänglig och positiv. Jag rekommenderar Ilirjana Breznica om ni önskar en smidig försäljning.”
- Zeqir B

”Hennes lugn och saklighet genom hela processen. Eloge! Skapade trygghet OCH imponerade då hon är relativt ung. Bright future ahead.”
- Ralf L

”Ilirjana är mycket engagerad, professionell och socialt kompetent som mäklare. Hon gav tydlig information och är verkligen supertrevlig i sitt bemötande. Som förstagångssäljare upplevde jag att jag fick tydlig information om försäljningsprocessen. Hon gav också mycket snabb återkoppling och besvarade telefonsamtal och meddelanden omedelbart. Ilirjana överträffade absolut mina förväntningar och jag skulle rekommendera henne som mäklare alla dagar i veckan. Min lägenhet blev såld innan visning och jag är supernöjd med slutpriset.”
- Lin H

Mina referensförsäljningar

 • Midsommarkransen, Stockholm

  Cedergrensvägen 4, 3tr

  Cedergrensvägen 4, 3tr

  7 725 000 kr

  4 rok 92 kvm 4 755 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Hammarby allé 7, 6tr

  Hammarby allé 7, 6tr

  7 330 000 kr

  4 rok 103 kvm 5 533 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Rorgängargatan 3

  Rorgängargatan 3

  6 600 000 kr

  4.5 rok 96 kvm 6 215 kr/mån

  Såld

 • Johanneshov/Gullmarsplan, Stockholm

  Etsarvägen 10, 4tr

  Etsarvägen 10, 4tr

  6 525 000 kr

  4 rok 100 kvm 5 818 kr/mån

  Såld

 • Midsommarkransen, Stockholm

  Cedergrensvägen 4, 5tr

  Cedergrensvägen 4, 5tr

  98 696 kr/kvm

  1 rok 23 kvm 1 497 kr/mån

  Såld

 • Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Heliosgatan 16C, 2tr

  Heliosgatan 16C, 2tr

  5 850 000 kr

  3 rok 93 kvm 4 803 kr/mån

  Såld

 • Hammarbyhöjden/Johanneshov, Stockholm

  Nathorstvägen 6, 1tr

  Nathorstvägen 6, 1tr

  4 400 000 kr

  3 rok 71 kvm 4 300 kr/mån

  Såld

 • Hammarbyhöjden/Johanneshov, Stockholm

  Nathorstvägen 48, 2tr

  Nathorstvägen 48, 2tr

  3 450 000 kr

  2 rok 54 kvm 3 645 kr/mån

  Såld