Jag ger mig inte förrän du är 100% nöjd!

 

Jag heter Gustaf Engström och jobbar som mäklare i Älvsjö men säljer bostäder över hela Stockholm. Man anlitar mig för att jag är extremt driven och inte ger mig förrän du är 100% nöjd. För mig är det väldigt viktigt att få bra rekommendationer så därför gör jag alltid det där lilla extra för att nå så högt slutpris som möjligt. Jag är alltid tillgänglig och håller dig uppdaterad under resans gång för att du ska känna dig trygg genom hela affären. Varje bostadsaffär är unik och jag skräddarsyr varje försäljning efter dina behov och för att maximera resultatet.

 

Ring mig redan idag för att påbörja din livs bästa affär!

 

Säljarnas ord:

”Träffade Gustaf på rekommendation, han infriade alla förväntningar och höll mig bra uppdaterad under hela processen. Trots att han jobbar på ett kontor utanför innerstan hade han mycket god kännedom i Vasastan, bättre än de andra mäklarna jag träffat.”
- Dalagatan 38A

”En grymt ödmjuk duktig mäklare med glimten i ögat! Jäkligt hungrig på att sätta rekordpriser som vi också gjorde :) tummen upp”
- Sibyllegatan 51

”Den bästa mäklaren som jag har haft och jag har haft många!”
- Fridensborgsvägen 161

”Gustaf är engagerad och driven. Detta i kombination med hans höga kompetens inom sitt verksamhetsområde gjorde att hela processen gick otroligt bra. Han överträffande även förrättningarna rejält vad gäller slutpriset. Han ger det där extra av sig själv vilket skapar bästa tänkbara förutsättningar och ett grymt slutresultat. Kommunaktionen var lysande. Jag kan varmt rekommendera Gustaf för alla som önskar en trygg och professionell mäklare!”
- Västmannagatan 80

”En mäklare som verkligen tog hand om försäljningen på ett sätt som gjorde att jag kunde känna fullständigt förtroende, han var noga med uppdatering och uppföljning och var väldigt professionell. Har erfarenhet av mindre väl skötta uppdrag på både sälj och köp men den här gången var jag verkligen supernöjd!”
- Norrbackagatan 26A