Ärlighet, engagemang och en stark vilja!

Hej

Jag heter Elin Pella Månsson och arbetar på Notar Kungsholmen. Uppvuxen på andra sidan bron närmare bestämt i Traneberg. Tack vare närheten till city så har jag god lokalkännedom i Stockholm och om Kungsholmen. Efter att ha jobbat med sälj i drygt fem år kände jag att det var dags att axla om och bli fastighetsmäklare för att få utveckla mitt brinnande intresse för säljyrket och att få träffa nya människor.

Det som gör att jag sticker ut från mängden av alla mäklare är att jag alltid är ärlig till 100% mot mina kunder, oavsett om du är säljare eller köpare just för att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som din fastighetsmäklare. Med ärlighet, en stark vilja och ett stort engagemang kommer din bostadsaffär bli ditt livs bästa affär om du anlitar mig!   

Med ett starkt företag som Notar i ryggen så ger det mig även möjlighet att förmedla bostäder i hela Stockholm utan några områdesbegränsningar. Om du vill ha en fastighetsmäklare med ett stort hjärta, glimten i ögat och ett skratt som du sent kommer glömma så träffar jag dig gärna oavsett om du går i säljtankar eller bara vill ha en kostnadsfri värdering.

Jag ser fram emot att höra från dig!

Elin Pella Månsson