Det där lilla extra är vad som gör en riktigt bra bostadsaffär!


Jag heter Johan Efverström och jobbar på Kungsholmskontoret. Det som gör att jag sticker ut från mängden av mäklare är att jag alltid strävar efter att överträffa mina kunders förväntningar och vet att det där lilla extra är skillnaden mellan en bra försäljning och en riktigt bra försäljning. Jag är väldigt mån om mina kunder och vill att de känner sig trygga genom hela processen som ska bli deras livs bästa affär! 

Jag tar alltid det där extra steget och lägger mycket fokus på varje liten detalj för att vi ska nå högsta möjliga slutpris.

Med över 10 år som elitidrottare har jag tävlingsinstinkten och den visar sig inte minst när det kommer att alltid överträffa mina egna och andras prestationer.

 

Ring mig gärna om du vill boka in ett möte och prata mer om ditt boende!

Säljarnas ord:

”Johan har genom affären varit väldigt professionell och hjälpsam. Vi har fått väldigt goda rekommendationer och tips. Johan hjälpte även oss att bedöma vårt bostadsköp, där han granskade föreningens ekonomi och gjorde även en bedömning på priset. Han har hela tiden varit tillgänglig. Trots en svår marknad där det i början såg mörkt ut, så lyckades Johan att hitta många kandidater vilket resulterade i att vi i slutändan fick ett väldigt bra pris för vår lägenhet. Vi är jättenöjda med vårt val av mäklare. ”
- Charlotte, Sankt Göransgatan 153

”Med den bästa servicen, engagemanget och kunnigheten så sålde Johan min lägenhet med bästa tänkbara slutpris. Jag är supernöjd & rekommenderar honom om man vill ha den bästa mäklaren i Stockholm!”
- Sandra, Celsiusgatan 7

”En superb mäklare!”
- Filip, Fridhemsgatan 35