Personligt engagemang, lyhördhet och ett öga för detaljer!

Att sälja eller köpa en bostad är ett av de största besluten man tar i sitt liv och att få hjälpa till med det känns som en fantastisk förmån och jag gör mitt yttersta för att alla inblandade ska bli nöjda. Jag drivs av att se möjligheterna i ett hem och med ett stort intresse för arkitektur, byggnadshistoria och försäljning så trivs jag otroligt bra i min roll som mäklare på Notar. 

Det är mitt personliga engagemang, min lyhördhet och mitt öga för detaljer som skapar de bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad bostadsaffär med bästa möjliga slutpris. Det är väldigt viktigt för mig att alltid ha dig som kund i fokus och tillsammans hittar vi ett upplägg som passar för just din bostad och din situation. Mina styrkor är att jag är väldigt flexibel, ständigt tillgänglig och strukturerad. Min ambition är att både köpare och säljare ska känna sig trygga och mer än nöjda genom hela försäljningsprocessen. 

För dig som funderar på att förändra din bostadssituation kan jag garantera att du i mig kommer att möta en engagerad mäklare med stor servicekänsla som hjälper dig genom säljprocessen på ett effektivt och tryggt sätt. Går du i säljtankar, vill du veta värdet på din bostad eller har du frågor och funderingar kring bostadsmarknaden? Hör av dig till mig så hjälper jag gärna till!