Cookie & Sekretesspolicy

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska webbplatser som använder sig av cookies informera om detta. En cookie är en liten textfil som skapas när du besöker en webbplats och den lagras på din dator. Det finns två typer av cookies. En som kan lagra information i en fil på din dator under en längre tid som t.ex. talar om när du senast besökte sidan. Den andra typen kallas session cookies och den sparar filen temporärt på din dator.

Vill du ha information från Notar utan att använda dig av webbplatsen är du välkommen att kontakta Notar på info@notar.se eller Telefon 0200-275 275.

På Notars webbplats används cookies för att underlätta navigeringen. Informationen lagras inte på något sätt; den innehåller vare sig namn, e-postadress eller några andra uppgifter som kan kopplas till en särskild person. Cookien är en session cookie som skapas när besökaren öppnar sidan och försvinner när alla webbläsarfönster stängs ner.

Om du inte vill ha några cookies kan du i inställningarna i din webbläsare välja att inte acceptera cookies. Om du väljer att inte acceptera cookies på Notars webbplats, kommer vissa funktioner att fungera otillfredsställande.

För att skapa en förfrågan hos notar.se krävs vissa personuppgifter. Genom registrering av personuppgifter på notar.se ger användaren sitt samtycke till att notar.se i den mening som avses i personuppgiftslagen (1998:204) lagrar och använder dessa uppgifter i verksamheten för att kunna fullfölja åtagandet till användaren.

Dina kontaktuppgifter förmedlas sedan vidare till den berörda franchisetagaren (för ditt boende/post område) inom Notar-koncernen. Genom registrering av personuppgifter på notar.se ger användaren sitt samtycke till att bli kontaktad och att mäklarföretaget efter kontakt, i enlighet med i personuppgiftslagen (1998:204), lagrar och använder dessa uppgifter i sin verksamhet.